پسته پلو یکی از انواع پلوها ایرانی است، که از گذشته تا به امروز تهیه میشود. همانطور که از نام غذا پیدا است برای تهیه پلو از پسته استفاده میکنیم. این غذا در بین کرمانیها و بیشتر شهرها محبوب است. شما میتوانید بهدلخواه پستهها را بهصورت درسته و یا دو نیم شده و یا خلال در این پلو استفاده کنید. امروز در مجله دلتا پسته پلو با گوشت گردن را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا گردن را خوب بشویید و روی آن شیارهایی ایجاد کنید و تمام شیارها را با رزماری خشک پر کنید. تمام پیازها را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و داخل قابلمه مورد نظر کره را ریخته و به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک شود و بعد گردن را اضافه کنید و با پیاز خوب تفت دهید تا گوشت گردن کمی تغییر رنگ دهد.
در ادامه تمام ادویهها را بههمراه ۱/۴ پیمانه زعفران دم کرده و چوب دارچین و برگ بو ۱/۲ پیمانه آب بگذارید تا پخته و گوشت پنبهای شود نیاز به افزودن آب زیاد نیست زیرا پیاز و گوشت خودش آب انداخته و غلیظ میشود در یک ساعت انتهایی پخت نمک را به گردن اضافه کنید.
وقتی گردن در حال پخت است پسته های تازه را پوست بگیرید و از وسط به دو نیم کنید برنج را از قبل با کمی نمک خیس کنید، سپس یک قابلمه آب روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاد و برنج ها را اضافه کنید و ۵ دقیقه بعد پسته ها را بریزید.
وقتی آب برنج در حال تموم شدن بود شوید و کمی زعفران غلیظ را اضافه کنید و پسته پلو را برای ۴۰ دقیقه دم بکشیده و در انتها روی آن کره بریزید و بعد با گردن پخته شده سرو کنید. پسته پلو با گوشت گردن شما آماده است. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب قیمه با گوشت چرخکرده مخصوص لاهیجان را مطالعه کنید.