آدانا کباب هر چند شبیه به کبابهایی مثل کباب کوبیده و کباب بناب است ولی مانند دونر کباب سرو میشود. در این مطلب از مجله دلتا به طرز تهیه این کباب خوشمزه میپردازیم.
ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه مناسب بریزید سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
فلفل دلمهای و پیاز را با رنده درشت رنده کنید؛ سپس به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
در صورتی که میخواهید کباب را با منقل درست کنید باید به گوشت کباب به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید تا منسجمتر شود و از سیخ نریزد.
در صورتی هم که میخواهید این کباب را به صورت کباب تابهای درست کنید نیاز نیست گوشت کباب را در یخچال قرار دهید.
پس از کباب کردن آدانا کباب روی منقل یا به صورت کبابتابهای، مقداری روغن زیتون داخل نان پیتا بریزید سپس آن را به همراه مخلفات دلخواه خود (مانند خیارشور ، گوجه فرنگی ، کاهو ، سیب زمینی سرخ کرده و … ) در نان پیتا قرار دهید و سرو کنید. کباب خوشمزه شما حاضر است. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز پخت غذاهای ایرانی طرز تهیه کباب لا پلو، تجربهای متفاوت را مطالعه کنید.