قیمه گوشت چرخ کرده یکی از راههای فوری برای تهیه قیمه است وقتی که دوست دارید برای مهمان یا خانواده به سرعت یک قیمه خوشمزه تهیه کنید، می توانید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. یکی از فوت و فنهای قیمه خیس کردن و کمی نیم پز کردن لپه است، زیرا با این کار بوی بد آن گرفته میشود و برای چاشنی اصلا آبلیمو استفاده نکنید و فقط از لیمو عمانی استفاده کنید تا یک قیمه خوشمزه داشته باشید.همراه مجله دلتا باشید با آموزش طرز تهیه قیمه با گوشت چرخ کرده .
حتما خودتان هم میدانید که پیازداغ فراوان، یکی از رازهای پخت خورشت قیمه مجلسی است. پس قبل از هر کاری پیازها را مویی و نازک خرد کنید و همراه با روغن در تابه داغ شده بریزید.
وقتی پیازها خوب طلایی شدند، گوشت چرخ کرده را به آنها اضافه کنید. بعد از تفت دادن گوشت، رب، زردچوبه و نمک را هم اضافه کنید.
لپهها را در آب جوش بریزید و وقتی کف کردند، آنها را در آبکش صاف کنید. وقتی رب گوجهای که به گوشت اضافه کردهاید خوب سرخ شد، دارچین و لپهها را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید.
بعد از مدت سه الی چهار دقیقه، هشت لیوان آب روی مواد بریزید. وقتی آب بهجوش آمد، شعله را کم کنید. در همین فاصله لیموعمانیها را سوراخکنید و در آب جوش بریزید. بعد از ۱۰ دقیقه آبلیموها را صاف کنید و آنها را در قابلمه خورشت بریزید.
یک ساعت بعد، یعنی زمانیکه آب خورشت کمی جمع شد و مواد در کنار هم پخته شدند، زعفران، گلاب و شکر را اضافه کنید. نیم ساعت بعد از اضافه کردن این مواد، میتوانید خورشت را سرو کنید. البته اگر میبینید که هنوز بیشازاندازه آبدار است، میتوانید زیر غذا را زیاد کنید تا آب خورشت کمی جمع شود.
در همین فاصله سیبزمینیها را به شکل خلالی خرد کرده و سرخ کنید تا با آن خورشت لذیذ خود را تزئین کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دستور پخت طرز تهیه قیمه تبریزی با ادویه مخصوص را مطالعه کنید.