برنج را از شب قبل شسته، بگذارید با یک پیمانه گلاب و ۳ پیمانه آب خیس بخورد. با این کار، پخت شله زرد زمان زیادی نمیگیرد و نگران ته گرفتن آن نمیشوید.
در یک قابلمه بزرگ، ۸ پیمانه آب بریزید و روی گاز بگذارید تا جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، برنج خیس خورده را در قابلمه ریخته و مدام هم بزنید و کف روی آن را با کفگیر جمع کنید.
زعفران دمکرده را به برنج بیفزایید. دقت کنید حتما زعفران را قبل از ریختن شکر به برنج اضافه کنید تا دانههای برنج به طور یکنواخت رنگ بگیرند.
سپس شکر را اضافه کنید. نکته مهم در افزودن شکر این است که وقتی آن را اضافه کنید که برنج بهمیزان دلخواه پخته شده باشد. چون پس از افزودن شکر، دسر کمی لعاب میاندازد؛ اما به هیچ وجه برنج بیشتر نمیپزد.
پس از افزودن شکر، آن را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. خلال بادام را هم به بقیه مواد بیفزایید تا شله زرد خوشمزهتر شود.
در آخر کره را افزوده و هم بزنید. به جای کره، روغن نریزید، چون روغن باعث میشود شله زرد پس از پخت، ترک بخورد. بعد از ده دقیقه دسر را از روی شعله بردارید و در ظرف بکشید و با دارچین، خلال بادام و خلال پسته تزئین کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با دستور دسرهای خوشمزه طرز تهیه شیر برنج دارچینی، دسری خوشمزه برای تمام سلیقهها را مطالعه کنید.