شاورما مرغ یکی از ساندویجهای بسیار خوشمزه عربی و لبنانی است. این ساندویج محبوب در قرن نوزدهم توسط لبنانیها گسترش پیدا کرد. شاورما هم با مرغ هم دنر کباب یا سوسیس تهیه میشود. شاورما را با دو نوع سس سرو میکنند. یکی سس سیر و دیگری سس ارده که هر دو در لبنان محبوب است. شاورما در نان دو لایه پیتا تهیه میشود. برای درست کردن این ساندویج خوشمزه و جذاب میتوانید این نان را یا در منزل یا به صورت حاضری تهیه کنید. شاورما را میتوان به عنوان یک وعده غذایی در نظر داشت. امروز در مجله دلتا شاورما با مرغ را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
ابتدا سینه مرغ را به صورت نواری خرد کنید سپس داخل ظرفی ریخته و ماست و لیمو و ادویهها را بههمراه رنده پوست پرتقال (قسمت سفید پرتقال رنده نشود باعث تلخی میشود) اضافه کنید. مواد را با مرغ ماساژ دهید، سپس برای ۴ الی ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مرغ خوب مزهدار شوند.
سینههای مرغ را بگذارید روی صافی تا سس اضافی آن خارج شود، سپس کمی به سینههای مرغ روغن زده و یک تابه را روی حرارت گذاشته تا داغ شود سپس سینه مرغ را داخل تابه بدون روغن سرخ کنید. ابتدا کمی مرغ آب میاندازد ولی بعدش شروع به سرخ شدن می کند تا طلایی شود زیاد سرخ نکنید تا خشک شود.
ارده را با ماست خوب مخلوط کرده سپس روغن زیتون و ادویه ها را اضافه کنید تا به غلظت سس مایونز برسد.
گوجهها را شسته و خشک کنید سپس به صورت نواری برش زده، همچنین خیار شور را نیز به صورت نواری برش بزنید. کاهو را ریز خرد کنید اگر کاهو در دسترس نداشتید از کلم هم میتوانید استفاده کنید. حالا لای نان پیتا را باز کرده و از سس مخصوص روی نان بمالید سپس مرغهای سرخ شده را به همراه گوجه و خیارشور و کاهو بریزید و رول کرده سپس با سس گوجه فرنگی میل نمایید. نوش جان!