فرنی گل محمدی یک فرنی بسیار خوشعطر و طعم است که طرز تهیهای بسیار ساده دارد. اگر از آن دسته افرادی هستید که انواع فرنی در برنامه غذایی شما جایگاه مشخصی دارد، بدون شک نباید فرنی گل محمدی را از دست بدهید. همانطور که میدانید گل محمدی خواص بسیاری دارد که مهمترین آنها تقویت قلب، بهبود خواب، پیشگیری از آلزایمر، ضد سرطان بودن، کاهش تب و درمان افسردگی است. یک روش عالی برای مصرف این گل مفید و بینظیر فرنی آن است. با مجله دلتا همراه باشید.
شیر سرد را در یک قابلمه بریزید و آرد برنج را روی آن الک کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا آرد کاملا در شیر حل شود. علت این کار این است که آرد برنج به خوبی در شیر داغ حل نمیشود و گلوله گلوله خواهد شد، پس بهتر است در این مرحله از شیر سرد استفاده کنید.
پس از اینکه آرد برنج و شیر با هم ترکیب شدند، شکر را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم گذاشته و به طور مداوم هم بزنید تا شکر کاملا در مخلوط شیر و آرد حل شود.
پس از چند دقیقه که غلظت فرنی گل محمدی شما به میزان مطلوبی رسید، شربت یا سیروپ گل محمدی را به همراه گلاب به قابلمه اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.
کمی که فرنی غلیظتر شد میتوانید آن را از روی حرارت بردارید. دقت کنید که نیاز نیست فرنی خیلی غلیظ شود، چون به محض سرد شدن سفتتر خواهد شد. فرنی گل محمدی را در ظرف مورد نظر بریزید و با گل محمدی خشک و خلال پسته و بادام آن را تزیین نمایید.
پیشنهاد مطالعه: فرنی پسته ای ، عصرانهای مقوی برای همه را بخوانید.