یکی از آشهای خوشمزهای که میتوانید برای روزهای سرد سال درست کنید آش گندم و جو است که به آن آش گندم هم گفته میشود. در ضمن یکی از خوبیهای آش این است که میتوان روی آن را به شکلهای مختلف با کشک و پیاز داغ و نعناع داغ طرح داد و برای تزیین سفره از آن استفاده کرد. امیدواریم این آش خوشمزه را تهیه کنید و از آن لذت ببرید. با مجله دلتا همراه باشید.
گندم و جو را از شب قبل با چند لیوان آب خیس کنید. سبزی آش را تمیز کنید و بشویید. سپس با چاقو ساطوری کنید (ریز خرد کنید).
داخل قابلمه چند لیوان آب بریزید. گندم و جو را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش آمد برنج شسته را اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید مواد به آرامی بپزند (اگر در طول پخت آش آب بیشتر نیاز بود میتوانید آب جوش اضافه کنید).
پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس سیرهای خردشده و سبزیهای ساطوریشده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید و پس از اینکه گندم و جو پختند آنها را به آش اضافه کنید.
چغندرهای قرمز و باقلاها را جداگانه بپزید و همراه با ۲ قاشق غذاخوری کشک به مواد دیگر اضافه کنید (این مواد را ۳۰ دقیقه آخر کار اضافه کنید). پس از ۳۰ دقیقه آش را در ظرف بکشید و همراه با نعناع داغ، کشک و پیاز داغ تزیین و سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه: سوپ برش روسی با لبو، مخصوص روزهای سرد را بخوانید.