شامی با سس انار یکی از انواع شامیها است که در پاییز به خاطر رسیدن میوه انار بیشتر تهیه میشود. شما به دلخواه میتوانید رب انار یا رب آلوچه را بنا به ذائقه خود در تهیه این شامی استفاده کنید، اما ترکیب این ربها در کنار هم فوقالعاده میشود. با مجله دلتا همراه باشید.
ابتدا یکی از سیبزمینیها را با مقداری آب بگذارید تا کاملا بپزد. بعد از خنک شدن پوست بگیرید و اجازه دهید تا خنک شود، سپس رنده ریز بزنید و سیبزمینی دیگر را به صورت خام پوست بگیرید و رنده بزنید و داخل یک کاسه بریزید.
در ادامه یکی از پیازها را پوست بگیرید و رنده کنید و بعد از گرفتن آب پیاز به همراه گوشت داخل کاسه بریزید. همراه با ادویهها خوب ورز دهید تا مواد مخلوط شوند و اگر مواد خیلی شل بود میتوانید یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی هم بیفزایید. حالا مایه شامی را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و منسجم شود.
داخل یک تابه مقداری روغن بریزید تا داغ شود. سپس از مواد شامی بردارید و به دلخواه به آن فرم دهید و داخل روغن داغ سرخ کنید و برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. بدین ترتیب همه شامیها را سرخ کنید.
در ادامه یکی دیگر از پیازهای باقیمانده را رنده ریز بزنید و به همراه کمی روغن داخل تابه تفت دهید. سپس به آن سیر خردشده را اضافه کنید و بعد ربها را به همراه سبزیجات معطر افزوده و تفت داده تا بوی خامی ربها از بین برود. بعد کمی نمک و فلفل سیاه افزوده و مقداری آب جوش اضافه کنید و بگذارید تا سس به دمای جوش برسد.
دانه دانه شامیها را داخل سس قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا سس غلیظ شود و در کنار سیبزمینی سرخشده یا گوجه سرخشده سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه: خورشت قلیه مرغ، غذای لذیذ جنوبی را بخوانید.