بعضی کارهایی که ما انجام میدهیم به نظر درست میآید، زیرا همیشه این کار را انجام داده ایم. اما چنین رفتارهای معمولی در آشپزخانه، ما را از کشف استعدادهای آشپزیمان محروم میکند. در این بخش از مجله دلتا برخی از ترفندهای آشپزی را جمعآوری کردهایم که پخت و پز را آسان و دلپذیر میکند.
بسیاری از مردم هنوز هم میوه و سبزیجات خود را در یخچال نگهداری میکنند تا ظاهرا آنها را به مدت طولانیتر حفظ کنند. با این حال، این یک اشتباه است و ترفندهای آشپزی میگویند که بهترین حالت نگهداری سیبزمینی، گوجهفرنگی، موز و سیب خارج از یخچال است.
یکی دیگر از ترفندهای آشپزی این است که گوشت منجمد را در یک کاسه مناسب قرار دهید و آن را در یخچال قرار دهید تا به مرور یخ آن باز شود. گوشت را در آب نگذارید، بهخصوص در آب گرم نگذارید، زیرا این کار ظاهر و طعم آن را خراب میکند.
دمای در یخچال کمی بالاتر از بقیه قسمتها است. علاوه بر این، باز کردن در منجر به جهش درجه حرارت و کوتاه شدن عمر شیر میشود.
یکی از ترفندهای آشپزی این است که ماکارونی را در اولین دقیقه هم بزنید تا ته ماکارونیها به قابلمه نچسبد و بالای آنها سفت بماند.
با باز کردن در فر، درجه حرارت آن را کاهش میدهید. این کار باعث میشود نان یا شیرینی شما به خوبی پف نکند.
نان باید در یک مکان سرد و خشک، یعنی داخل یخچال نگهداری شود. فقط مطمئن شوید که به خوبی بستهبندی شده است، به طوری که بوی مواد غذایی دیگر روی آن اثر نگذارد.
ترفندهای آشپزی مناسبی هم برای سالم سازی غذا وجود دارد، با استفاده از آب لیمو و سرکه بالزامیک، سرکه انگور و یا سرکه سیب میتوانید عطر و طعم شورتری به غذا بدهید و از مصرف مقدار زیادی نمک دوری کنید. مطمئن شوید که سرکه در حال پخت غذا تبخیر شود.
برای پخت پیتزا، خمیر را به مدت ۲-۳ دقیقه قبل از ریختن چاشنی روی آن در فر قرار دهید. این کار پایه را از رطوبت محافظت میکند.
نکته دوم: خمیر را روی یک ورق گرم قرار دهید و سپس آن را تزئین کنید.
نگهداری مواد غذایی یک کار دشوار است. فضای بین قسمت بالای مواد غذایی و لبه شیشه خیلی مهم است. این فضا اجازه میدهد تا مواد غذایی وضعیت خود را حفظ کنند و متورم نشوند. اگر این فضا را در شیشه قرار دهید، شیشه و همچنین غذاهای داخل آن، سالم باقی میمانند.
پیشنهاد مطالعه: شامی با سس انار ، غذای مناسب برای شب یلدا را بخوانید.