حتما تا به حال ترکیب ماست با میوهها یا سبزیجات را امتحان کردهاید و میدانید با اضافه کردن کمی ادویه چقدر لذیذ میشوند. چنین ترکیبی تنها بساط یک صبحانه هیجانانگیز را فراهم نمیکند، بلکه میتوانید آن را گوشه میز شام هم قرار دهید و با یک دسر یلدایی از مهمانهای خود پذیرایی کنید. در ادامه با مجله دلتا همراه باشید و طرز تهیه دسر ماست با انار و دارچین را بخوانید.
آماده کردن این دسر سادهتر از چیزی است که تصور میکنید. برای شروع باید گردوها را به آرامی در یک قابلمه کوچک تفت دهید تا طمع بگیرند و ترد شوند. این کار به بیرون آمدن روغن گردوها هم کمک میکند و طعم و قوام خوبی به دسر شما میدهد. به شرط آنکه مواظب باشید قبل از اینکه گردوها طعم سوختگی بگیرند آنها را از روی اجاق بردارید.
وقتی رنگ گردوها کمی برگشت، شعله را خاموش کنید و صبر کنید تا کمی خنک شوند. حالا ماست را بین دو کاسه تقسیم کنید، یک مشت گردو روی هر کدام بریزید. سپس روی آن عسل بریزید و دانههای انار و دارچین را لایه لایه اضافه کنید.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی را بخوانید.