کباب بلغاری چیست؟ یک کباب خوشمزه و عالی با ظاهری جذاب و متفاوت! این کباب را هم با گوشت قرمز تهیه میکنند و هم با گوشت مرغ ترکیب مینمایند. کباب بلغاری یک انتخاب عالی برای روزهای تعطیل است، مخصوصا وقتی برای تفریح و گردش به طبیعت میروید. یا ناهار یک روز تعطیل، وقتی که حوصله ندارید از خانه بیرون بروید و دوست دارید یک کباب تابهای خاص و فوقالعاده داشته باشید. با مجله دلتا همراه باشید.
گوشت راسته گوسفندی یا فیله گوساله را به صورت نواری برش دهید. تکههای گوشت باید ضخامت کم و طول چند سانتیمتری داشته باشند. مثلا طولی در حد ۱۰ یا ۱۲ سانتیمتر خوب است.
حالا تکههای گوشت را داخل کاسهای بریزید. پیازها را به صورت حلقهای برش بزنید و به گوشتها اضافه کنید. نمک، فلفل و ادویههای دلخواه را روی گوشت بریزید. سپس فلفل دلمهای (یا فلفل سبز) را برش بزنید. هستههایش را جدا کرده و در کاسه بریزید. روی کاسه را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و آن را در یخچال بگذارید. حدود دو الی سه ساعت صبر کنید تا گوشت کباب بلغاری مزهدار شود.
حالا کاسه را از یخچال خارج کنید. اگر ضخامت گوشت زیاد باشد، میتوانید در این مرحله آن را با گوشتکوب یا بیفتککوب بکوبید تا ضخامتش کم شده و بهتر بپزد. در این مرحله باید گوشتها را رول کنید. یک تکه گوشت بردارید و آن را رول کنید. یک رول گوشت را داخل سیخ فرو کنید و بعد آن یک برش فلفل و یک برش پیاز قرار دهید.
این کار را برای تمام تکههای گوشت تکرار کنید. میتوانید آن را در ماهیتابه یا روی منقل و آتش بپزید.
وقتی کباب پخته و رنگ گوشت تیره شد آن را از روی حرارت بردارید و به همراه نان تازه یا پلو سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه پلو شوشتری با مرغ، غذای بینظیر جنوبی را بخوانید.