یکی از پیراشکیهای خوشمزهای که میتوانید در فصل پاییز و زمستان تهیه کنید پیراشکی کدو حلوایی است. البته در فصلهای دیگر هم میتوانید از پوره کدو حلوایی آماده برای تهیه آن استفاده کنید. این پیراشکیهای کوچک خوشمزه را میشود با انواع کرم و مربا پر کرد. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه پیراشکی کدو حلوایی را یاد بگیریم.
آرد، مخمر خشک، نمک و شکر را داخل کاسهای بریزید و مخلوط کنید. تخممرغها و پوره کدو حلوایی را اضافه و خوب مخلوط کنید. سپس آب ولرم و روغن را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا خمیر نرمی به دست بیاید.
خمیر را داخل کاسهای بگذارید که چرب کردهاید. روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا خمیر استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.
پس از استراحت خمیر را روی سطحی که آردپاشی کردهاید پهن کنید و با لیوان خمیر را قالب بزنید. خمیرها را روی سینیای که چرب کردهاید قرار دهید و روی آنها را با نایلون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه کناری قرار دهید تا استراحت کنند.
داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. خمیرها را به نوبت داخل روغن بیندازید و با قاشق مدام حرکت دهید تا زمانی که پیراشکی سرخ شود و پف کند. سپس روی دستمال کاغذی یا توری قرار دهید و روغن اضافی آن را بگیرید.
پیراشکیها را در حالی که گرم هستند داخل پودر قند بزنید تا تمام سطحشان به پودر قند آغشته شود. سپس با استفاده از مداد یا وسیله مشابه داخل هر پیراشکی حفرهای ایجاد کنید.
داخل حفرههای پیراشکی را با مربا یا مارمالاد و یا با کرم پیراشکی پر کنید و سرو نمایید (همچنین میتوانید با شکلات آبشده، انواع خامه و کرم نیز داخل این پیراشکی را پر کنید).
پیشنهاد مطالعه: نان خرمایی، سوغاتی مخصوص کرمانشاه را بخوانید.