همبرگر خانگی میتواند انتخاب خوبی برای ناهار یا شام باشد. در این دستور غذایی یک همبرگر کرهای خوشمزه با پنیر و پیاز را یاد میگیرید. برای درست کردن این همبرگر مواد زیادی احتیاج ندارید. با مواد کم و ساده میتوانید یک همبرگر با طعم جدید را امتحان کنید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه همبرگر کره ای را یاد بگیریم.
نانها را ببرید و روی گریل بگذارید یا تست کنید. میتوانید کمی با روغن آنها را سرخ کنید.
یک ماهیتابه بزرگ انتخاب کنید. آن را داغ کنید و ۲ قاشق غذاخوری کره اضافه کنید. وقتی کره داغ شد، پیاز خردشده را اضافه کنید و بگذارید سبک و طلایی رنگ شود. پیازها را بعد از سرخ شدن در ظرفی بریزید و کناری بگذارید.
حالا گوشت چرخکرده را به ۴ قسمت برای ۴ ساندویچ تقسیم کنید. در میان هر تکه با انگشت فرورفتگی ایجاد کنید.
ماهیتابه را دوباره روی حرارت متوسط قرار دهید و برگرها را داخل آن بگذارید. گوشت را با نمک و فلفل سیاه مزهدار و هر طرف را ۶ تا ۸ دقیقه سرخ کنید.
ورقههای پنیر را روی برگرهای داخل تابه بگذارید و به پخت ادامه دهید تا پنیر کاملا آب شود. در همین حال پیازها را در مایکروویو یا روی گاز دوباره داغ کنید تا زمان سرو داغ باشند.
به هرکدام از برگرها حدود ۲ قاشق غذاخوری کره بزنید. اگر مایل هستید کاهو را کف نان قرار دهید و برگرها را روی آن بگذارید و روی آن پیاز سرخشده بریزید.
به محض اینکه برگر را داخل تابه میگذارید، آن را فشار دهید. اما وقتی در حال سرخ شدن هستند، دیگر آنها را پرس نکنید چون باعث میشود برگرها آبدار نباشند.
برای داشتن شامهای سبک، چند غذای ساده برای ناهار یا شام سبک را هم بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: کوفته انار و گردو، شام بینظیر یلدایی را بخوانید.