لازانیا یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی در بین ایرانیان است که روش پخت اصلی آن در فر است، اما لازانیا بدون فر نیز روشهایی دارد تا بتوانید با هر امکاناتی این غذای لذیذ و خوشمزه را برای خانواده بپزید و نوش جان کنید. لازانیا یکی از انواع پاستا است که با مواد میانی مختلفی پخته میشود، از جملۀ این لایهها گوشت، مرغ، سوسیس و سبزیجات است که با سسهای مختلف بشامل، خامهای و یا قرمز سرو میشود. در این دستور ما سراغ لازانیا بدون فر با مواد گوشتی و سس بشامل رفتهایم که شکل محبوب لازانیا در بین خانوادههای ایرانی است. با مجله دلتا همراه باشید.
برای تهیه سس بشامل آرد را در یک تابه ریخته و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود اما تغییر رنگ ندهد. سپس به آن کره اضافه کنید تا دوباره با هم روی حرارت تفت داده شوند و بعد از آن شیر را که از قبل درون دمای محیط گذاشته بودید، اضافه کنید. حالا مواد را به صورت یکنواخت هم بزنید تا سس قوام یابد. در آخر نیز مقداری نمک و فلفل به سس اضافه کنید.
برای پخت لازانیا بدون فر و درون قابلمه یک لایه لازانیا اضافه یا سیبزمینی برای جلوگیری از سوختن لازانیا کف قابلمه بچینید و سپس لایههای لازانیا، سس، پنیر پیتزا و مواد گوشتی را روی هم بگذارید. در نهایت در قابلمه را با یک دمکنی رویش بگذارید تا مثل ماکارونی دم بکشد. حتما از شعلهپخشکن و شعلۀ بسیار کم در تهیۀ لازانیا بدون فر استفاده نمایید.
پیشنهاد مطالعه: سادهترین روش درست کردن سالاد ماکارونی را بخوانید.