بستنی رژیمی یکی از خوشمزههایی است که در فصل تابستان بیشتر به آن اهمیت داده میشود و تهیه آن نیز به قدری کار ساده و راحتی است که بسیار مقرون به صرفه و از همه مهمتر سالمتر خواهد بود. اما در روزهای زمستان هم طرز تهیه یک بستنی رژیمی خانگی بسیار جذاب و لذتبخش خواهد بود. اگر شما جزء دسته افرادی هستید که بستنی را دوست دارید ولی میزان کالری آن برای شما به دلیل اضافه وزن یا رژیمهای مختلف مهم است، حتما این بستنی رژیمی را تهیه کنید. با ما در مجله دلتا همراه باشید.
ابتدا یکی از موزها را پوست کنده و خرد کنید و داخل فریزر قرار دهید تا یخ بزند و موز دیگر را پوست گرفته و خرد کنید. انبه را نیز پوست گرفته و خرد نمایید.
بعد موز یخزده و موز دیگر و انبه و همه مواد و مغز دلخواه را داخل مخلوطکن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا خوب میکس شود و میوهها به خوبی پوره شوند.
در ادامه مواد بستنی را داخل ظرف بریزید و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال قرار دهید. در ۳ ساعت اول هر ۱ ساعت از یخچال خارج کنید و هم بزنید و بعد ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد و بعد اسکوپ بزنید.
اگر به دسرهای ساده و سریع علاقه دارید ژله بیسکوییت شکلاتی را در مجله بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: تارت شکلات و انار را بخوانید.