کوکوی رنگی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه میشود. این کوکوی خوشمزه معمولا به صورت قالبی تهیه میشود و به همین دلیل نوعی کوکوی مجلسی محسوب میشود. از این کوکوی خوشمزه علاوه بر اینکه میتوانیم به عنوان یک غذای ساده استفاده کنیم، میتوانیم آن را به عنوان یک پیشغذای مجلسی نیز سرو کنیم. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کوکوی رنگی را یاد بگیریم.
ابتدا در تابهای نیمی از روغن را بریزید و روی حرارت بگذارید. پس از گرم شدن به ترتیب پیازچهها را تفت دهید، پس از اینکه کمی نرم شد، به ترتیب فلفل دلمهای رنگی و هویج و نخود سبز و لوبیا سبز و سیبزمینی و گشنیز و ریحان خردشده را اضافه کنید و پس از ریختن هر کدام، مواد داخل ماهیتابه را مخلوط کنید و تفت دهید. در آخر، مرغ پخته را اضافه کنید و هم بزنید.
در این مرحله یک قاشق آرد، نمک، فلفل و پودر تخم گشنیز را نیز به مواد اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید تا کمی سرد شود. تخممرغها را جداگانه در کاسهای بشکنید و خوب بزنید. مواد پخته و تفت دادهشده را داخل تخممرغها بریزید و حدود ۳ دقیقه مرتب هم بزنید تا تخممرغها کف کند.
ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید و باقیمانده روغن را در آن بریزید تا کاملا داغ شود. سپس مخلوط سبزیجات و تخممرغ را در روغن بریزید و روی آن را صاف کنید. پس از ۵ دقیقه، حرارت زیر تابه را کم کنید و در ظرف را دمکنی بگذارید و به اصطلاح کوکو را دم کنید. پس از آنکه مطمئن شدید یک طرف کوکو سرخشده، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.
به عنوان یک شام سبک بورانی مرغ را هم درست کنید.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه باگت شکم پر را بخوانید.