ماکارونی پنیری یکی از خوشمزهترین روشهای طبخ ماکارونی است که کودکان علاقه زیادی به آن دارند. این غذا را در قابلمه روی گاز و بدون نیاز به فر میتوانید درست کنید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه ماکارونی پنیری بدون فر را یاد بگیریم.
ابتدا پیاز را نگینی و ریز خرد و با روغن تا جایی سرخ کنید که رنگ آنها شیشهای شود. روی شعله ملایم، سویا یا گوشت را به آن اضافه و سپس جدا کنید تا گوشت یا سویا به هم نچسبد. رب، ادویه و نمک را به آن اضافه کنید.
فلفل دلمهای و قارچ را نگینی خرد و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی شعله ملایم بپزد. یک لیوان آب به مواد اضافه و شعله را کم کنید و بگذارید به مدت یک ساعت بپزد.
داخل قابلمهای آب بریزید و بعد از آنکه آب جوش آمد و ماکارونیها را داخلش ریختید اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه بماند و بعد آبکش کنید. بعد از آبکش کردن، سیبزمینی را ورقهای کنید و کف قابلمهای که میخواهید ماکارونی را دم کنید، بچینید و کمی روغن به آن اضافه کنید.
یک لایه ماکارونی بریزید سپس کمی پنیر پیتزا و بعد مواد را اضافه کنید، دوباره ماکارونی بریزید و این کار را تکرار کنید تا تمام شود. (دقت کنید آخرین لایه ماکارونی باشد و مقدار زیادی پنیر پیتزا) سپس در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید ۳۰ تا ۴۵ دقیقه دم بکشد. اکنون میتوانید ماکارونی را سرو کنید.
رولت کلم را هم در کنار این ماکارونی پنیری امتحان کنید و لذت ببرید.
پیشنهاد مطالعه: املت اسفناج و مرغ را به عنوان یک شام سبک بخوانید.