دیزی یکی از غذاهای سنتی بسیار خوشمزهای است که طرفداران بسیار زیادی دارد. یکی از دیزیها سنتی دیزی سلطانی است که طعم بینظیری دارد. البته درست کردن یک دیزی سنتی کار آسانی نیست و باید نکات داشتن یک دیزی ایدهآل را بدانید. در این بخش از مجله دلتا برای شما عزیزان طرز تهیه دیزی سلطانی را آموزش میدهیم.
نخود و لوبیا را از شب قبل در آب خیس کنید، گوشت را همراه چربی و استخوان به همراه نخود و لوبیا و ۱ عدد از پیازها، ۳ حبه سیر و گوجهفرنگیهایی که پوست گرفتهاید در ظرف مناسبی بریزید و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد اضافه کنید.
اگر از ظرف مخصوص دیزی استفاده میکنید حتما از شعلهپخشکن استفاده نمایید. بعد از حدود یک ساعت و نیم فلفل سبزها را به دیزی اضافه کنید، در تمام مراحل پخت دقت کنید که شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا آرام آرام جا بیفتد.
یک ساعت بعد از اضافه کردن فلفل، سیبزمینیها را داخل غذا بریزید، پیازی که اول به غذا اضافه کردید از ظرف خارج کنید و دور بیندازید. سپس چربی گوشت را نیز از ظرف خارج کرده و به همراه یک عدد پیاز باقیمانده خوب بکوبید و داخل غذا بریزید.
وقتی گوشت و نخود و لوبیا نرم و پخته شدند، میتوانید نمک و فلفل سیاه را به غذا اضافه کنید، در صورتی که غذای شما رنگ دلخواه را نداشت میتوانید از یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی سرخشده در کمی روغن داخل غذا استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه: آجیل پلو، غذای اعیانی آذربایجانیها را بخوانید.