حلوای دارچین یکی دیگر از انواع حلوا است که طعمی عالی و عطری بینظیر دارد. حلوای دارچین طرز تهیه چندان سختی ندارد. بنابراین حتی اگر بار اولی است که حلوا تهیه میکنید، نگران نباشید. این حلوا ظاهر خوش رنگی دارد و برای تزیین و تهیه حلوای دو رنگ گزینه مناسبی خواهد بود. به علاوه خواص حلوای دارچین بسیار بالاست. میزان چربی و کلسترول را در خون کاهش میدهد و در مقابل بیماریها از بدن شما محافظت خواهد کرد. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه حلوای دارچین را یاد بگیریم.
یک قابلمه بردارید و آب، شکر، هل و گلاب را در آن بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و بهم بزنید تا شکر در آب حل شود به جوش بیاید. حدودا ۵ دقیقه صبر کنید تا شربت آماده شود اما مراقب باشید که خیلی غلیظ نشود.
برای تهیه حلوای دارچین باید آرد را دو بار الک کنید. قابلمه دیگری بردارید و روغن جامد را در آن بریزید. آرد را به روغن اضافه کنید و با هم خوب تفت دهید تا حدی که بوی خامی آرد گرفته شود. وقتی آرد کرم رنگ شد، میتوانید آن را از روی حرارت بردارید.
پودر دارچین را روی آرد الک کنید و کمکم به آن اضافه کنید. خوب به هم بزنید تا کاملا دارچین در بین آرد پخش شود.
شربت یا شهد حلوایی را که آماده کردهاید طی چندین مرحله و به آرامی به مخلوط آرد و دارچین اضافه کنید. مراقب باشید که به دست و صورتتان نپاشد، چون باعث سوختگی خواهد شد.
همانطور که قابلمه روی حرارت نیست، به هم زدن ادامه دهید تا حلوا قوام بیاید. اگر حلوای دارچین شما خیلی روان و آبکی بود میتوانید آن را چند دقیقه روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.
پیشنهاد مطالعه: دمنوش هسته خرما، قهوهای بدون کافئین و شادیآور را بخوانید.