کوکوی مرغ یکی از انواع کوکوهای پر طرفدار ایرانی است که میتوانید از آن به عنوان یک شام یا ناهار فوری استفاده کنید. مواد مورد استفاده در این کوکو بسیار ساده است و در هر خانهای پیدا میشود. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کوکوی مرغ را با هم یاد بگیریم.
ابتدا سیبزمینی را به همراه دو لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک میریزیم تا آبپز شوند. در ادامه گوشت مرغ را هم به همراه دو لیوان آب و مقداری زردچوبه و پیاز میپزیم.
پس از اینکه سینه مرغ و سیبزمینیها به طور کامل پختند آنها را کنار میگذاریم تا کمی خنک شوند. سپس با رنده متوسط سیبزمینیها و سینه مرغ را رنده کرده و داخل یک کاسه مناسب و جادار میریزیم.
در این مرحله سیر و پیاز را رنده میکنیم و با فشار دست آب اضافی آنها را میگیریم. سپس به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه میکنیم. در ادامه جعفری یا پیازچه را خرد کرده و به همراه مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به دیگر مواد اضافه میکنیم.
در این مرحله مواد کوکو را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. بهتر است با دست مواد را چند دقیقه ورز دهید تا منسجمتر شوند. در آخر تخممرغ را به مایه کوکو اضافه میکنیم و مجددا مواد را چند دقیقه ورز میدهیم.
اگر وقت دارید بهتر است مایه کوکو را حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا به اصطلاح عامیه بیات شود و حالت چسبناکتری پیدا کند.
روغن را داغ میکنیم و مایه کوکو را به صورت یکجا یا مانند کوکو سیبزمینی بهصورت تکههای کوچک در دست حالت میدهیم و در روغن میاندازیم تا سرخ شوند.
اگر میخواهید کوکوها را شبیه کتلت درست کنید، برای زیبایی کوکوها میتوانید ابتدا آنها را داخل آرد سوخاری بغلتانید. سپس در روغن بیندازید تا دو طرف آنها سرخ شوند.
اگر میخواهید این کوکو را به صورت مجلسی درست کنید توصیه میکنیم از قالبهای استیل آماده برای سرخ کردن آن استفاده کنید. برای این منظور داخل قالبها را با روغن به خوبی پوشش میدهیم، سپس در تابه قرار میدهیم.
پیشنهاد مطالعه: برای داشتن یک شام سبک املت اسفناج و مرغ را هم امتحان کنید.