امروز قصد داریم شما را با غذایی بسیار خوشمزه از کشوری عربی در خلیج فارس آشنا کنیم. پلوی بحرینی، یک خوراک ویژه و متفاوت برای دورهمیهای خانوادگی و دوستانه است. ترکیبات خوشمزه و جذاب این پلو مثل خلالهای گردو و بادام و کشمش پلویی، به همراه یک مرغ و گوشت مجلسی روی آن، شما را برای تهیه و پخت آن وسوسه میکند. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه پلو بحرینی را یاد بگیریم.
ابتدا باید سه پیمانه برنج را به آرامی یک یا دو مرتبه بشویید، سپس آن را در ظرف آب ولرم و نمک داخل یک ظرف مناسب بریزید و به مدت چند ساعت خیس کنید.
مرغ و یا گوشت را که از چند ساعت قبل از یخچال درآوردهاید و یخ آن باز شده است، درون قابلمهای قرار داده و چند پیمانه آب روی آن بریزید. زیر گاز را روشن کنید و اجازه دهید تا گوشت به خوبی بپزد. یک عدد پیاز را بشویید و همراه نمک، فلفل و زردچوبه به گوشت اضافه کرده تا طعم و عطر آن به خورد گوشت برود.
در این مرحله پیازها را بشویید، آن را نگینی و یا رنده نمایید. پیازها را درون تابه ریخته و آن را با مقداری زردچوبه و کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
در این مرحله، آب باقیمانده از گوشت (دو یا سه پیمانه) را درون قابلمهای بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. نصف پیازهای سرخشده را در قابلمه ریخته و هم بزنید. پس از اینکه آب به جوش آمد، برنج را به آن اضافه نمایید تا حرارت ببیند.
پس از اینکه آب درون قابلمه برنج تمام شد، مقداری ادویه پلویی و دارچین روی آن بریزید و برنج را دم کنید.
در این مرحله کشمش های پلویی را در قابلمه بریزید و آن را به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. سپس مقدار باقیمانده پیاز داغ و پودر لیمو عمانی را به همراه خلال بادام و گردو به مواد اضافه نمایید و مجددا ۲ دقیقه دیگر آن را هم بزنید.
پس از ۳۰ الی ۴۰ دقیقه برنج شما آماده است، آن را با کفگیر به آرامی مخلوط کرده و سپس در دیس یا بشقابی بکشید. روی آن را با گوشت و مخلوط کشمش و بادام نیز تزئین نمایید. این پلوی بحرینی خوشمزه را به همراه سالاد و یا ماست میل نمایید.
اگر به پلوهای مخلوط علاقه دارید طرز تهیه هویج پلو بدون گوشت را بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه کباب فسنجانی شمالی را بخوانید.