گوشت یکی از ضروریترین مواد غذایی در سبد غذایی خانوادهها است که مواد مورد نیاز بدن را تامین میکند. گوشت دارای پروتئین و آهن فراوانی است که به راحتی جذب بدن میشود و برای کودکان و نوجوانان یک ماده ضروری محسوب میشود. با استفاده از روش طبخ مناسب، تنظیم میزان حرارت در پخت و با استفاده از افزودنیهای معطر بوی زهم گوشت قرمز را از بین برده و یک غذای لذیذ و خوشطعم تهیه کنید. با مجله دلتا همراه باشید تا روش های از بین بردن بوی زهم گوشت گوسفندی را بیاموزید.
نمک و نشاسته به میزان ۱ به ۲ را با هم مخلوط کنید و در مقداری سرکه ریخته و گوشت را داخل آن گذاشته و به آرامی مالش دهید تا محلول نشاسته و نمک و سرکه به خورد آن برود سپس گوشت را آبکشی کنید.
به ازای یک کیلوگرم گوشت، حدود یک مشت آرد بپاشید و پس از یک یا دو ساعت گوشت را با آب معمولی بشویید.
روی سطح گوشت مخلوط سرکه و سیر له شده را بمالید و پس از ۳۰ دقیقه گوشت را با آب بشویید و طبخ کنید.
برای اینکه گوشت شما پس از پخت بو ندهد آن را قبل از فریز کردن ۳-۴ ساعت در سرکه، برگ بو، زعفران، سیر و پیاز رنده شده بخوابانید و سپس در فریزر بگذارید.
برای از بین بردن بوی زهم گوشت ، گوشت را به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس روی آن مقداری مخلوط سرکه سیب و آب بریزید و ظرف حاوی گوشت و این ترکیب را به مدت ۴۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرکه در گوشت نفوذ نماید.
موقع پخت برای از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز، از پیاز و فلفل دلمهای استفاده کنید.
برای گرفتن بوی گوشت میتوانید از سیر و ادویه (زردچوبه، فلفل و …) استفاده کنید.
ادویه کاری بهترین ادویه برای از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز چرخکرده است و طعم و بوی فوقالعادهای به غذا میبخشد.
اگر به غذاهایی که با گوشت چرخ کرده درست میشود علاقه دارید، شفته سماق کاشانی را بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه سبزی پلو دامغانی را بخوانید.