آش هندی یکی از آشهای بسیار خوشمزه و تند و تیز و پر ادویه است. این آش یکی از انواع آشهای خوشمزه و مقوی است که خیلی راحت و آسان تهیه میشود و میتوانید این آش تند و تیز را به صورت داغ در این سرمای زمستانی نوش جان کنید و لذت ببرید. آش هندی به دلیل وجود بلغور گندم خواص زیادی دارد؛ از جمله افزایش میزان گردش خون، کاهش وزن، تقویت استخوان و محافظت از قلب. همچنین وجود عدس در این آش آن را مغذیتر میکند. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه آش هندی با بلغور را یاد بگیریم.
ابتدا گندم و عدس را از شب قبل خیس کنید. پیاز و سیر را بشویید. پیاز را نگینی خرد کنید. سیر را پوره نمایید و مواد را کنار بگذارید. گندم و عدس از قبل خیس کرده را از صافی رد کنید تا آب آن خارج شود. سپس در قابلمه مناسب با حرارت بالا با مقداری آب بگذارید تا بپزد. وقتی کمی نرم شد آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را کم نمایید. در صورت نداشتن آب مرغ از عصاره مرغ آماده استفاده کنید.
در تابه مناسب پیازهای نگینیشده را با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی و سبک شود. سپس فلفل سبز خردشده را به همراه سیر به پیاز اضافه و تفت دهید. بعد از تفت دادن مواد رب گوجهفرنگی را به همراه ادویه و تخم گشنیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ رب باز و بوی ادویهها آزاد شود. سپس مواد تفت داده شده را به قابلمه گندم و عدس اضافه کنید.
در این مرحله آب را در کتری یا چایساز جوش بیاورید و ورمیشلها را به همراه مقداری آب جوش به قابلمه مواد اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا آش جا بیفتد. در این مدت آش را هم بزنید تا ته نگیرد. بعد از جا افتادن آش آن را داخل ظرف مناسب بریزید و نوش جان کنید.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه دمپختک شیرازی بدون گوشت را بخوانید.