کوفته سبزی، یکی از انواع کوفتههای معروف و خوشمزه شیرازی است. این کوفته پرطرفدار از نوع غذاهای قدیمی ایرانی بوده که بسیار مقوی و پرکالری نیز است. وجود مواد اولیه مغذی و سالم چون گوشت، برنج، گردو، کشمش و غیره که در تهیه این خوراک به کار میرود، ارزش غذایی آن را دو چندان میکند. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کوفته سبزی را یاد بگیریم.
برای تهیه و طبخ کوفته سبزی شیرازی به میزان مواد و نحوه درست کردن آن دقت کنید. چرا که کم بودن یک مورد و توجه نکردن به روش طبخ، باعث تغییر مزه واقعی و شکل کوفتهها خواهد شد.
برنج و لپه را جداگانه بشویید و در آب به مدت ۴ ساعت خیس کنید. سپس برنج، لپه، گوشت و سبزی خردشده را در مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست شود.
حالا مواد را در یک ظرف بریزید و ادویهها را اضافه کنید. مخلوط را با دست به خوبی ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
حالا به اندازه یک پرتقال از مواد را بردارید و داخل آن را گود و کمی گردو، کشمش و پیازداغ ریخته و کوفته را به صورت گلوله جمع کنید.
بعد از اینکه درست کردن کوفتهها تمام شد، یک قابلمه را آب پر کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید. سپس کمی پیازداغ، سبزی خردشده، نمک و فلفل در آب جوش بریزید.
حالا تمام کوفتهها را در قابلمه بریزید و در آن را نگذارید تا کوفتهها باز نشود. بعد از گذشت ۱۵ دقیقه حرارت را خاموش و کوفتهها را در ظرف مورد نظر سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه دمپختک شیرازی بدون گوشت را بخوانید.