اگر تا به حال سس گوجهفرنگی درست کردهاید، حتما متوجه شدهاید که بهاصطلاح میگویند اسیدیته است. همین ویژگی باعث بروز مشکلاتی از جمله سوزش معده میشود. خوشبختانه برای کاهش اسید سس گوجه یک راهحل آسان وجود دارد؛ اضافه کردن شکر به سس گوجه. این کار طعم سس را فوقالعاده خوشمزه و دلچسب میکند. این ترفند آشپزی هوشمندانه را میتوان برای انواع دستورالعملهای سس ماکارونی خانگی به کار برد و فرق چندانی با چاشنی نمک ندارد. در نتیجه غذایی متفاوت و خوشطعم و بو خواهید داشت. با مجله دلتا همراه باشید تا ترفند خوشمزه شدن سس ماکارونی را یاد بگیریم.
دلیل پاشیدن یک پیمانه شکر در یک قابلمه گوجهفرنگی ساده است: شکر میزان اسیدیته گوجهفرنگیها را کاهش میدهد و با این کار در نهایت سسی با مزه متعادل خواهید داشت.
میزان دقیق اسیدی بودن سس گوجهفرنگی نسبت به تازه یا کنسرو بودن، انواع گوجهفرنگی و زمان سال میتواند کمی متفاوت باشد. به سس تهیهشده از گوجهفرنگیهای رسیده که در اوج تابستان چیده شدهاند، نیازی نیست شکر بزنید.
پیشنهاد میکنیم برای سس گوجه از شکر قهوهای بستهبندیشده استفاده کنید. اما چون سلیقه و علاقه در این امر حرف اول و آخر را میزند هر دو نوع شکر سفید و قهوهای را آزمایش کنید تا ببینید کدام بهترین نتیجه را به شما میدهد.
علاوه بر شکر، اضافه کردن کره به سس ماکارونی هم طعم فوقالعادهای به شما میدهد. مانند شکر، کره نیز از میزان اسیدیته سس میکاهد و به لطف چربی بالایی که دارد، بافت متفاوتی به سس میبخشد.
میزان افزودن شکر به سس کاملا بستگی به نوع ذائقه شما دارد. پیشنهاد میکنیم از میزان کم مثلا یکچهارم قاشق چایخوری شروع کنید و سس را مزهمزه و سپس کمکم به آن دوباره شکر اضافه کنید تا طعم دلخواهتان را بگیرد. ترفند خوشمزه شدن سس ماکارونی را با هم خواندیم. امیدواریم برای شما کاربردی باشد.
گراتن پاستا را هم با این روش آماده کنید.
پیشنهاد مطالعه: آش هندی با بلغور، تند و خوشمزه را در مجله بخوانید.