بسیاری از آشپزهای خانگی با نحوه یخزدایی مواد غذایی با مایکروویوهای خود آشنا نیستند. اغلب افراد وقتی یخ گوشت را با مایکروویو باز میکنند، بیشتر اوقات، لایه بیرونی گوشت را تا حدی میپزند و داخل آن خام میماند. این کار یعنی شما در واقع دو بار گوشت را میپزید و آن را خشک و سفت و در نهایت طعم غذا را خراب میکنید. علاوه بر این نگه داشتن گوشت و مرغی که قسمتهایی از آن پخته شده صحیح نیست؛ ممکن است باکتریهای مضر در آنها رشد کنند. با مجله دلتا همراه باشید تا روش باز کردن یخ گوشت را یاد بگیرید.
روشی که میخواهیم به شما بگوییم نسبت به روش غلط و رایج مایکروویو زمان بیشتری طول میکشد اما سالمتر از آن است. بهتر است برای درست کردن غذا از قبل برنامهریزی کنید تا زمان هم داشته باشید. برای باز کردن یخ گوشت و مرغ بهترین راه این است که آنها را در یخچال بگذارید تا بهمرور یخشان آب شود.
همچنین میتوانید سینک یا ظرفی از آب با دمای معمولی و خنک پر کنید و مواد غذایی را داخل آن قرار دهید. بهتر است هر ۳۰ دقیقه یکبار آب سینک یا ظرف را عوض کنید. در این روش برای هر دو کیلو گوشت به دو ساعت و نیم زمان نیاز دارید.
اگر اصرار دارید که همچنان یخ مواد غذایی خود را در مایکروویو باز کنید، مطمئن شوید که روی ظرف مناسب مایکروویو قرار دارند تا آبشان را به خود بگیرد. همچنین لازم است که یکبار دیگر به دستورالعملهای نوشتهشده در دفترچه مایکروویو خود مراجعه و طبق آن عمل کنید. روش باز کردن یخ گوشت و مرغ خیلی سخت نیست. فقط کمی حوصله و وقت لازم دارد.
مطلب کوکوی ذرت را نیز بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: این اشتباهات را موقع آشپزی تکرار نکنید.