کباب درباری یا کباب ثریایی یکی از کبابهای بسیار خوشمزه سنتی ایرانی است که میتوانید به راحتی در منزل همراه با یک چلو آن را تهیه کنید. یکی از خدمتکاران شاه که در فن کباب و جوجه راسته بسیار استاد بود، این غذای خوشمزه را کشف کرده است و به یکی از غذاهای مورد علاقه ناصرالدین شاه تبدیل شد. اما کباب درباری از گوشت راسته به همراه سینه مرغ که باهم رول میشوند تشکیل شده و شما میتوانید برای روزهای تعطیل آن را داخل فر و یا روی زغال تهیه کنید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کباب درباری را یاد بگیریم.
راسته گوسفندی را خوب بشویید و به ابعاد کوچکتر خرد کنید. سپس گوشت را بین نایلون قرار دهید و با بیفتک خوب راستههای برشخورده را بکوبید تا نازک و یکدست شود. برشهای راسته باید به صورت نواری بسیار نازک باشد.
سینه مرغ را بدون استخوان کنید و بشویید. حالا سینه مرغ را به صورت نواری برش بزنید. برشهای سینه مرغ باید هم اندازه برشهای راسته باشد. برشها را داخل نایلون قرار دهید و روی سطح صاف بکوبید تا نازک شود.
برای طعمدار کردن این کباب باید دو عدد پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید. حالا پیازها را داخل یک صافی بریزید و خوب فشار دهید تا آب پیاز کاملا خارج شود. برای طعمدار کردن این کباب به آب پیاز نیاز دارید. تقاله پیاز را دور بریزید و یا میتوانید برای تهیه سوپ از آن استفاده کنید. حالا آب پیاز را به همراه گوشتها و کمی فلفل سیاه و زعفران داخل کاسه بریزید و به مدت ۶ ساعت در یخچال استراحت دهید تا طعم مواد به خورد هم بروند.
بعد از گذشت زمان طعمدار کردن گوشتها باید رول سینه را روی سطح کار قرار دهید و روی آن برش راسته را بگذارید. حالا به آرامی رول کنید و داخل سیخ بزنید. کبابها را روی زغال داغ کباب کنید و در کنار پلو زغفرانی یا تهچین ساده میل کنید.
این غذا با ته چین لبو هم خوشمزه میشود.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه تاس کباب رژیمی را هم بخوانید.