امروز در مجله دلتا قصد داریم به شما طرز تهیه پای سیب رولی ساده و خوشمزهای را یاد بدهیم که با یک بار پختن، طرفدار آن خواهید شد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پای سیب رولی را بیاموزید.
ابتدا فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) روشن و تنظیم نمایید. سپس نان و کرپهای خود را به صورت صاف با یک وردنه پهن کنید.
در بشقابی جداگانه، دارچین و شکر را مخلوط کنید. سپس سیب کنسرو شده را در داخل یک بشقاب دیگر بریزید و آن را آنقدر خرد کنید تا به قطعات ریز تبدیل شود. سپس روی هر برش نان یا کرپ خود دو قاشق غذاخوری از سیب خردشده را بریزید و آن را به صورت رول بپیچید.
حال، هر رول را در کره ذوبشده غوطهور نمایید و سپس در شکر و دارچین بغلتانید. سپس رولها را در ظرف مخصوص قرار دهید، به طوری که درز رولها به سمت کف ظرف باشد.
به مدت ۱۵ دقیقه این ظرف را در فر قرار دهید تا قهوهای و ترد شود. سپس آن را درآورده، با بستنی، کارامل یا خامه سرو نمایید و از آن لذت ببرید. دقت فرمایید که پای سیب رولی باید داغ سرو شود.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه باقلوای سه رنگ قزوین را در مجله بخوانید.