ما ایرانیها عاشق پلو خورشت هستیم. تنوع خورشتهای سنتی ایرانی هم آنقدر زیاد است که میتوان هر روز یکی از آنها را درست کرد. امروز میخواهیم طرز تهیه یک خورشت جدید را به شما آموزش دهیم. خورشت تره فرنگی از آن غذاهایی است که شاید درست کردنش سخت به نظر برسد، اما در ادامه به شما نشان میدهیم که اصلا اینطور نیست. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه خورشت تره فرنگی را یاد بگیریم.
تره فرنگیها را خوب بشویید و قسمت سفید ساقه آن را به اندازه دلخواه خرد کنید. معمولاً مناسبترین اندازه حدود دو بند انگشت است. داخل تابه کمی روغن بریزید، تره فرنگیهای خردشده را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
داخل تابه یا قابلمه ای دیگر مقداری روغن بریزید، به آن زردچوبه اضافه کنید و مرغها را داخل روغن و زردچوبه سرخ کنید. سبزیها را نیز در قابلمه یا تابه ای دیگر سرخ کنید. سپس به مرغ اضافه کنید. تره فرنگی سرخشده را نیز به همراه پیاز داغ داخل آن بریزید.
مقدار مناسبی آب داخل مواد بریزید، به آن نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید خورشت تره فرنگی به جوش بیاید و به مدت ۴۰ دقیقه بپزد. تقریبا ۱۵ دقیقه قبل از سرو خورشت، آبغوره و زعفران دمکرده را به آن اضافه کنید. خورشت تره فرنگی خوشمزه شما آماده است.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه ۷ غذای آسان و بدون برنج