کیک شیر یک شیرینی خوشمزه و با اصالت اروپایی است. در این بخش از مجله دلتا طرز تهیه کیک شیر بدون فر را به شما آموزش میدهیم.
ابتدا سفیده و زرده تخممرغ را از هم جدا کنید. سفیدهها را در ظرف تمیز و خشک خوب هم بزنید بهطوری که وقتی ظرف را برمیگردانید نریزد. بعد سفیدهها را داخل یخچال بگذارید.
زردهها را با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا کرم رنگ شوند.
در این مرحله شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد روغن مایع را در حد یک دور با همزن بزنید. سپس آرد و بکینگپودر الکشده را در دو مرحله اضافه و خوب مخلوط کنید.
همزن را کنار بگذارید. سفیدهها را اضافه کرده و با لیسک بهصورت دورانی و آرام مخلوط کنید. توجه کنید جهت هم زدن را اصلا نباید تغییر دهید. وقتی مواد مخلوط شد، کف قالب خود را کاغذروغنی انداخته و مواد را داخل قالب بریزید.
از بیست دقیقه قبل شعله گاز خود را روشن کنید و شعلهپخشکن بگذارید و سپس قابلمه را روی آن قرار دهید و دمکنی بگذارید و حداقل یک ساعت با حرارت کم اجازه دهید تا کیک بپزد.
با یک سیخ چوبی امتحان کنید اگر نپخته بود بیست دقیقه دیگر هم بگذارید بپزد. اگر خواستید کیک را در فر درست کنید، آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت ۴۵ دقیقه صبر کنید تا کیک شما آماده شود. اگر به این دست از مطالب علاقه دارید مطلب طرز تهیه چیزکیک مربایی را در مجله بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه بستنی زمستانی به یاد دهه شصتیها رابخوانید