پلو گوجه با مرغ بریان یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که میتوانید برای یک ناهار خوشمزه مجلسی یا شام آن را تهیه کنید. این پلو با پوره گوجه فرنگی و تکههای مرغ تهیه میشود. شما میتوانید این غذای فوقالعاده را در کنار ترشی یا سالاد دلخواه سرو کنید. میتوانید گوجه پلو را با گوشت یا به صورت گیاهی تهیه کنید اما طعم آن با مرغ بریان بسیار خوشمزه است. با مجله دلتا همراه باشید تا گوجه پلو با مرغ بریان را یاد بگیریم.
ابتدا سینه و ران مرغ را بشویید و با دستمال خشک کنید. داخل یک کاسه قرار دهید و کمی با ادویه و نمک و به دلخواه کمی روغن زیتون مزهدار کنید و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمدار شود. گوجهها را هم پوست بگیرید.
در ادامه مرغ مزهدارشده را با حلقههای یک عدد پیاز داخل سینی فر قرار دهید و بگذارید تا حسابی بپزد و طلایی شود. در حین پخت حتما از مخلوط کره و زعفران آبشده روی مرغ بزنید تا خشک نشود. دما را برای فرهای گازی روی ۱۸۰ و فرهای برقی و توستر ۱۶۰ تنظیم کنید. برای اینکه مرغ را خوشمزهتر بپزید به مطلب هرگز مرغ را اینجوری نپزید سر بزنید.
در ادامه یکی از پیازها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. داخل تابه با کمی کره و زردچوبه تفت دهید تا از خامی خارج شود. در ادامه سبزیهای گفتهشده را اضافه کنید و در حد تفت دادن مواد را هم بزنید. در انتها پوره گوجه فرنگی را به همراه ادویهها حسابی تفت دهید تا آب گوجه کشیده و خوشرنگ شود.
رب را افزوده و مواد را تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. برنج از قبل خیس خورده را به همراه کمی آب مرغ داخل قابلمه پوره گوجه فرنگی بریزید و صبر کنید تا آب اضافی آن کشیده شود. سپس پلو گوجه فرنگی را بهصورت کته دم کنید. بعد از پخت روی پلو کره بریزید و داخل دیس بکشید و با مرغ بریان سرو نمایید.
پیشنهاد مطالعه: بینظیرترین خورشت ایرانی را در مجله بخوانید.