پیتزا پختن در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که در خانه مطمئنید از مواد مرغوب استفاده می کنید و غذای سالمی برای خانوادهتان تهیه خواهید کرد.

این روزها کمتر کسی پیدا میشود که علاقهای به پیتزا نداشته باشد. از غذاهای بین المللی است که در ایران نیز بسیار پرطرفدار است. یکی از انواع محبوب پیتزا، پیتزا گوشت و قارچ است. در این پیتزا از هیچ گونه کالباس یا سوسیسی استفاده نمیشود. هر چند به خاطر استفاده از گوشت و پنیر، کالری بالایی دارد اما برای کسانی که یک پیتزای سالم و اما خوشمزه میخواهند، میتوانند طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ و انواع پیتزاهای خانگی مجله اینترنتی دلتا بخوانند.

مواد لازم
- قارچ: ۲۰۰ گرم
- گوشت ریش ریش شده و پخته: ۳۰۰ گرم
- پنیر پیتزا: ۲۲۵ گرم
- جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
- خمیر آماده پیتزا: ۶ عدد (سه بسته) یا دو عدد خمیر آماده نانوایی
- سس پیتزا یا گوجه فرنگی: به مقدار لازم
- آویشن: به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ
- خمیر را باز کرده و کف ظرف را چرب کنید.
- خمیر را روی آن گذاشته و بعد روغن زیتون را روی خمیر بریزید.
- گوشت ریش ریش شده را به خمیر افزوده و روی خمیر به قطر نیم سانت پهن کنید. بعد قارچ را ریز کرده روی گوشتها بگذارید.
- سپس پنیر رنده شده را روی تمام مواد پخش کنید.
- باز هم کمی سس ریخته و پنیر را در مرحله دوم مجدد به آن اضافه کنید.
- ظرف را درون فر به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه در طبقه وسط و حرارت ملایم قرار دهید.
- در پایان و پس از پخت کامل در صورت تمایل مقداری جعفری خرد شده را به صورت تزیین در وسط و کمی هم در اطراف بگذارید.
پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه انواع پیتزا خانگی و لذیذ طرز تهیه پیتزا سبزیجات را مطالعه کنید.
همچنین بخوانید:
طرز تهیه پیتزا بادمجان و سیر
شامی کباب، ترد و خوشمزه
پیتزا سوسیس و قارچ؛ فستفود نوستالژیک
کباب کوبیده مرغ تابه ای
طرز تهیه املت عدس
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید