در این مطلب از مجله دلتا طرز تهیه برگر تن ماهی را به شما آموزش میدهیم. اگر طعم غذاهای دریایی را دوست دارید، حتما این برگر فوری و ساده را هم امتحان کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب برگر گیاهی هندی، ساندویچی تند و خوشمزه را مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
برنج در فرهنگ غذایی ما ایرانیان نقش مهمی دارد، برنج ایرانی عطر و طعم خاصی دارد که شاید از دلایل اصلی علاقه ما به آن است. امروز با طرز تهیه پلو تایلندی با مجله دلتا همراه باشید تا طعم و ظاهری متفاوت از برنج را تجربه کنید.
اگر به غذاهای تایلندی علاقهمند هستید، پیشنهاد میکنیم خورشت کاری تایلندی، یک غذای بینالمللی و سوپ تایلندی، یک پیشغذای خوشمزه! را هم بخوانید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
اسفناج از آن دسته سبزیجات خوشمزه و سرشار از آنتیاکسیدان و ویتامینهاست که در بسیاری از غذاها مثل خوراک اسفناج مورد استفاده قرار گرفته و با طعم بینظیرش باعث محبوبیت زیاد این غذا در دنیا شده است. امروز در مجله دلتا قصد داریم تا طرز تهیه یک پاستا اسفناج با سس چیلی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
در قدم اول یک عدد پیاز را پوست بکنید و ریز خرد کنید. حبههای سیر را هم پوست بکنید و رنده کنید. یک تابه نچسب متوسط بردارید و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل آن بریزید. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و پیازهای خرد شده را داخل آن بریزید و به آرامی سرخ کنید.
پس از چند دقیقه که حجم پیازها کمتر و رنگ آنها طلایی شد، سیر رنده شده و نصف قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی را اضافه کنید و به آرامی برای پنج دقیقه هم بزنید.
یک قابلمه متوسط را از آب پر کنید و مقداری نمک به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید. ۳۰۰ گرم پاستا پنه را اضافه کنید و مطابق دستورالعمل روی بسته بپزید. پس از پخت، پاستا را آبکشی کنید.
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی تازه را خوب بشویید و خرد کنید. گوجه فرنگیهای خرد شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید. نصف قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده روی مواد بریزید و خوب هم بزنید. اجازه دهید سس به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. هر از گاهی آن را هم بزنید تا غلیظ شود.
۱۲۰ گرم اسفناج تازه را پس از شستن به تکههای کوچکتر خرد کنید. اکنون اسفناجها را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت یک تا دو دقیقه هم بزنید. درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید چند دقیقه بپزد تا حجم اسفناجها کمتر شود.
پاستای آبکش شده را داخل تابه حاوی سس بریزید و خوب هم بزنید. مزه پاستا را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید. یک بشقاب بردارید و مقداری پاستا داخل آن بریزید و به مقدار دلخواه پنیر پارمسان روی پاستا بریزید و با تعدادی برگ اسفناج تزیین کنید. پاستا اسفناج با سس چیلی شما آماده است. نوشجان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پاستا را به روش مکزیکیها بپزید! را مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
امروز طرز تهیه سوسیس بندری به سبک همان ساندویچیهای شلوغ و قدیمی را برای شما آماده کردهایم. تنها با چند ماده اولیه ساده و ارزان این خوراک خوشمزه را در خانه خود آماده کنید. کافی است با یک خرید کوتاه همه مواد را تهیه کنید. سپس با دنبال کردن مراحل ساده زیر یک شام خوشمزه را به سفرههایتان بیاورید. در ادامه با طرز تهیه سوسیس بندری حرفهای با مجله دلتا همراه باشید.
برای شروع ابتدا دو عدد پیاز بزرگ را به صورت خلالی برش بزنید. سپس سوسیسها را به شکل و اندازه دلخواه خرد کنید. یک ماهیتابه بزرگ بردارید و مقداری روغن داخل آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیازهای خلالی شده را داخل روغن بریزید و به آرامی آنها را سرخ کنید تا کمی طلایی شوند.
در همین حین، یک ماهیتابه دیگر بردارید و مقداری روغن داخل آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و سوسیسهای خرد شده را داخل آن بریزید. سوسیسها را کمی سرخ کنید، سپس آنها را از ماهیتابه خارج کنید. برای گرفتن روغن اضافی، سوسیسها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید.
مقداری زردچوبه به پیازهای در حال سرخ شدن اضافه کنید. سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید. خوب هم بزنید تا بوی خامی پیازها گرفته شود. سوسیسهای سرخ شده را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید و مخلوط کنید. کمی از مزه مخلوط را بچشید و به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
برای سرو این خوراک میتوانید نانهای باگت تازه را برش بزنید و خوراک بندری را داخل نان بریزید. میتوانید این غذا را همراه با خیارشور، ترشی و کمی پیاز و جعفری نوش جان کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب برگر تن ماهی با سس زیتون و ریحان را مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
طرز تهیه اسپاگتی مرغ را حتما در خانه امتحان کنید. اسپاگتی غذایی ایتالیایی و بسیار خوشمزه است که امروزه به یکی از غذاهای محبوب هر ایرانی تبدیل شده است. این غذا در آشپزخانههای ایرانی غالبا با گوشت چرخ کرده یا سویا تهیه میشود. با این حال مجموعهای از سسهای مختلف وجود دارد که دنیای زیبای این خوراک خوشمزه را متنوعتر میکند. در ادامه با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه این خوراک خوشمزه و متفاوت را به شما آموزش دهیم.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید