ته چین بدون شک یکی از پرطرفدارترین غذاهاست، میگو هم یکی از غذاهای دریایی است که طرفداران خاص خود را دارد. به همین دلیل در این مطلب از مجله دلتا میخواهیم طرز تهیه ته چین میگو را به شما آموزش بدهیم.
میگو را به مدت ۳۰ دقیقه با ۳ پیمانه آب و نصف قاشق چایخوری زردچوبه با حرارت ملایم آبپز کنید.
پیاز و سیر را با روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. میگوها را پس از صاف کردن به همراه گشنیز به پیاز داغ اضافه کنید و ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.
فلفل دلمهای، زردچوبه، پودر لیموعمانی، آبلیمو، فلفل و مقداری نمک به میگو اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
وقتی آب میگو کشیده شد، شعله را خاموش کنید. بعد از آبکش کردن برنج، در قابلمهای مناسب مقداری روغن بریزید. پس از داغ شدن روغن، یک سوم برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید.
مایه میگو را روی برنج بریزید و سپس باقی برنج را روی میگو ریخته و یک ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از پختن و آماده شدن، تهچین را مانند کیک در ظرف برگردانید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه خورشت بادمجان بدون گوشت را مطالعه کنید.