املتها غذاهای سریع و لذیذی هستند که با مواد در دسترس و در کمترین زمان ممکن آماده میشوند. املت سوسیس یکی از غذاهای پرطرفدار است که برای همه وعدههای غذایی میتوانید نوش جان کنید. اگر از آن دسته افرادی هستید که صبحانههای مفصل و کامل را دوست دارید میتوانید این املت را برای وعده صبحانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید و روزتان را پرانرژی شروع کنید. با مجله دلتا همراه باشید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب املت اسپاگتی خوشمزه با سس پنیر را مطالعه کنید.
طرز تهیه نان و پنیر مخصوص امروز بسیار شبیه به رسپی فرنچ، تست معروف فرانسویها است که برای صبحانه تهیه میکنند. با کمی تغییر و خلاقیت، شما میتوانید یک نان و پنیر حرفهای و خوشمزه برای صبحانه خود آماده کنید. ما در این ساندویچ از پنیر چدار، بیکن، تخم مرغ و سبزیجاتی مثل فلفل و پیازچه استفاده میکنیم؛ اما شما میتوانید این ساندویچ خوشمزه را با هر پنیر دیگری که دوست داشته باشید نیز تهیه کنید . اگر گیاهخوار هستید میتوانید بیکن را از این ساندویچ حذف کنید و به جای آن از پنیر کبابی و اسفناج استفاده کنید. در ادامه با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه این نان و پنیر مخصوص فرانسوی را به شما آموزش دهیم.
برای شروع یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را به تابه اضافه کنید. صبر کنید تا کره کاملا ذوب شود. بیکنها را برای حدود دو تا سه دقیقه در کره سرخ کنید. در یک کاسه تخم مرغها را با مقداری نمک و فلفل خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود. پیازچه خرد شده را نیز با تخم مرغها قاطی کنید. سپس تخم مرغها را درون تابه روی حرارت ملایم بریزید.
سپس خیلی سریع یک تکه نان تست را روی تخم مرغها در یک طرف ماهیتابه قرار دهید و با تکه دوم نان تست هم همین کار را بکنید و این تکه را به صورت آینهای کنار تکه اول قرار دهید. حدود سه دقیقه وقت بدهید تا تخم مرغها بپزند.
با استفاده از دو کفگیر نان و تخم مرغ را بر گردانید. پنیر چدار رنده شده را روی تخم مرغها بریزید و بیکنها را به آن اضافه کنید. کمی فرصت دهید تا پنیر ذوب شود. سپس دو تکه نان را روی هم برگردانید. طوری که یک ساندویچ کامل درست شود. نان پنیر مخصوص شما آماده سرو است. تنها کافی است آن برش بزنید و نوش جان کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب نان و پنیر و گوجه به روشی متفاوت و خلاقانه را مطالعه کنید.
آیا شما هم از عاشقان سیب زمینی هستید؟ این دستور پخت خوشمزه را به هیچ وجه از دست ندهید. سیب زمینی کبابی در عین حال که همه خوشمزگیهای سیب زمینی را دارد، نسبت به سیب زمینی سرخ کرده سالمتر و کم کالریتر است. این پیشغذای جذاب و همه پسند را میتوانید به صورت خانگی تهیه و جایگزین تنقلات ناسالم کنید. با مجله دلتا همراه باشید.
سیب زمینیها را کاملا بشویید تا هیچ اثری از خاک روی آنها باقی نماند. تمام سیب زمینیها را به قطعات یکاندازه خرد کنید، یا اگر میخواهید سیبزمینی تنوری شکل تازهای بگیرد (مانند تصویر ابتدای مطلب) به این روش پیشنهادی برش دهید: از یک انتهای سیب زمینی حدود دو سوم آن را برش بزنید و این کار را از انتهای دیگر سیبزمینی تکرار کنید. این برشها را بطور یکنواخت تکرار کنید.
در این مرحله فر را روشن کنید و روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سیب زمینیهای خرد شده را داخل یک قابلمه قرار دهید و کاملا با آب بپوشانید. مقدار کمی نمک اضافه کنید و بگذارید بپزد. لازم نیست کامل پخته شود، در حالت نیمپز کافی است، چون بخشی از پخت در فر انجام میگیرد.
سیب زمینیها را از آب خارج کنید و آنها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا آب اضافه آنها خارج شود، سپس با نمک و فلفل مخلوط کنید. سیب زمینیها را روی سینی فر بچینید و روغن را روی آنها بریزید. روی سینی فر کاغذ روغنی یا فویل بگذارید تا سیب زمینی کبابی به سینی نچسبد. اجازه بدهید حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر بماند تا طلایی شود.
سیب زمینی کبابی را از سینی فر خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود. برای سرو، سیب زمینی کبابی را در ظرف مورد نظرتان بچینید و جعفری و گشنیز خرد شده تازه را روی آن بریزید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کدو کبابی مزهدار شده به روش ایتالیاییها! را مطالعه کنید.
یکی از بهترین و آسانترین روشهای درست کردن جوجه ترش گیلانی، تهیه آن در دیگ یا گمج است؛ که در این صورت به آن جوجه ترش دیگی یا گمجی یا گمج کباب میگویند. برای درست کردن جوجه ترش گیلانی به این روش فقط به یک دیگ یا گمج نیازدارید. با مجله دلتا همراه باشید.
مرحله اول
برای درست کردن جوجه ترش اصل گیلانی میتوانید از تمام قسمتهای مرغ استفاده کنید. به این ترتیب باید یک عدد مرغ یک کیلوگرمی را به صورت جوجه کبابی خرد کنید. بعد از خرد کردن مرغ به صورت جوجه کبابی آن را در یک قابلمه یا گمج بریزید. سپس با پیاز خرد شده، گردو، رب انار، رب گوجه و سبزی مخصوص مخلوط کنید. بعد از آن نمک، فلفل سیاه، گلپر و روغن مایع را به مرغها بیفزایید.
مرحله دوم
حدود ۲ تا ۴ ساعت به مرغ استراحت دهید. وقتی تمام مواد به خورد هم رفتند زمان آن است که جوجه ترش شمالی را بپزید. قابلمه حاوی مواد جوجه را روی شعله ملایم گاز بگذارید تا کم کم بپزد و جا بیفتد. این غذا برای پختن به آب نیاز ندارد. اما، در صورتی که احساس کردید در حال ته گرفتن است نصف فنجان آب جوشیده به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
مرحله سوم
جوجه ترش گیلانی دیگی باید روی شعله ملایم خوب بپزد تا جا افتاده و به روغن بیفتد درست مثل خورشت فسنجان. این غذا را با برنج کته یا نان سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب چطور دلمه برگ مو درست کنیم؟ را مطالعه کنید.
محبوبیت این سوپ آنقدر زیاد است که تقریبا در منو تمام رستورانها وجود دارد و به عنوان پیش غذا سرو میشود. تهیه سوپ جو قرمز بسیار ساده است. به طوری که حتی کسانی که سررشتهای در آشپزی ندارند به راحتی میتوانند این سوپ را به بهترین شکل تهیه کنند. این سوپ خوشمزه را تهیه کنید و از خواص بینظیر جو و سبزیجاتی که در آن استفاده شده بهره ببرید. با مجله دلتا همراه باشید.
برای شروع ابتدا باید سبزیجات را خرد کنید. پیاز، هویج، کرفس و سیر را بعد از این که شستید داخل آبکش بریزید تا خشک شوند. سپس آنها را به صورت ریز خرد کنید. روغن زیتون را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید. سبزیجات خرد شده را حدود ۱۰ دقیقه داخل قابلمه تفت دهید تا آرام شروع به نرم شدن کنند.
در این حین که سبزیجات در حال پختن هستند، جو را داخل یک فنجان بریزید و تا جایی که آب روی آن را میپوشاند، روی آن آب بریزید.
گوجه فرنگی را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس گوجه فرنگی خرد شده را همراه آب مرغ یا آب سبزیجات، برگ بو و فلفل به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش آیند. در این مرحله جو را آبکش کرده و به قابلمه اضافه کنید. حرارت را ملایم کرده و صبر کنید تا مواد حدود ۴۵ دقیقه با هم بپزند و سوپ حسابی جا بیفتد.
البته اگر بخواهید میتوانید همزمان با خرد کردن و تفت دادن سبزیجات جو را در ظرفی جدا روی حرارت قرار دهید تا نیمپز شود. سپس آن را آبکش کرده و به سوپ اضافه کنید؛ این کار به سریعتر حاضر شدن سوپ شما کمک میکند. زمانی که سوپ شما شروع به جوشیدن کرد و لعاب انداخت آماده است. در چند دقیقه آخر پخت به مقدار لازم نمک اضافه کرده و سوپ را از روی حرارت بردارید. برای تزئین از مقداری جعفری و گشنیز خرد شده استفاده کنید. نوش جان.