آش لوبیا سفید نوعی آش خوشمزه و مقوی است. آشها برای ما ایرانیها بسیار محبوب و دوست داشتنی هستند و ما برای یک دورهمی و یا پیک نیک همیشه به فکر تهیه یک آش هستیم. حالا با کمی خلاقیت در تهیه آشها میتوانید متفاوت عمل کنید و با ترکیبات مختلف، آشهای جدید و متنوعی را تهیه کنید تا از روند تکراری تهیه آشها خسته نشوید. امروز در مجله دلتا آش لوبیا سفید با بلغور گندم و کشک را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
ابتدا باید لوبیا سفید را خیس کنید بهتر است این کار را از شب قبل انجام دهید تا به خوبی نفخ آن گرفته شود. همچنین میتوانید یک عدد خیار را با پوست از وسط به دو نیم کرده و روی لوبیاها بگذارید تا بهتر پخته و عمل نفخ گیری زودتر انجام شود. لوبیا را به همراه آب داخل قابلمه یا زودپز ریخته و بگذارید تا پخته شود.
داخل قابلمه بزرگ آب قلم یا استاک گوشت را قرار دهید. برای استفاده از استاک گوشت آن را داخل آب ولرم باز کنید و داخل قابلمه به همراه چند پیمانه آب بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. سپس سبزی آش را داخل قابلمه ریخته و بدون گذاشتن درب قابلمه بگذارید سبزی پخته شود.
وقتی سبزی پخته شده و رنگ آن تغییر کرد پیاز داغ و سیر داغ را به همراه بلغور گندم و لوبیا پخته شده اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید مواد با هم پخته و یکدست شوند. حتما درب قابلمه را نگذارید و با درب نیمه باز بگذارید مواد پخته شود. بعد از گذشت ۴۵ دقیقه به آش پخته شده کشک رقیق شده را اضافه کنید و بگذارید تا پخته شود. در انتهای پخت نوبت اضافه کردن رشته است. رشتهها را از وسط به دو یا سه قسمت خرد کنید و به آش اضافه کنید.
در ادامه که رشتهها پخته و نرم شدند، نمک، فلفل سیاه و کمی زردچوبه به آش اضافه کنید. اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه مواد پخته شود سپس از روی حرارت بردارید و با کشک، پیاز داغ و سیر داغ تزئین کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب اشکنه کشک، غذایی قدیمی از سرزمین خراسان را مطالعه کنید.