مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

جگر کبابی روی زغال ، در تابه و فر

این غذا به حذف کردن ماده‌های سمی بدن کمک می‌کند و همچنین باعث بازسازی دستگاه ایمنی و گوارش بدن می‌شود. با خوردن جگر انواع ویتامین‌ها به بدن می‌رسد و از همه مهم‌تر برای رفع کم خونی یکی از غذاهای بسیار مفید و تاکید شده است.
طرز تهیه جگر

جگر کبابی یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی‌ها است که غذایی بسیار خوشمزه و سالم است. این غذا از جگر گوسفندی تهیه و بر روی زغال، گاز و حتی در فر قابل تهیه است. برای ایجاد تنوع می‌توانید خوراک جگر هم تهیه کنید. در هنگام خرید جگر به چند نکته توجه داشته باشید تا جگر تازه و سالم تهیه کنید؛ رنگ آن متمایل به قرمز باشد، نداشتن بوی بد، قابلیت ارتجاع، نداشتن کیست یا انگل. امروز در مجله دلتا طرز تهیه جگر کبابی را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه جگر کبابی

  • جگر گوسفندی ۵۰۰ گرم
  • پیاز یک عدد
  • آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه جگر کبابی 

مرحله اول

برای شروع جگر را خوب بشویید و یک لایه نازک روی جگر را با چاقو جدا کنید سپس به اندازه دلخواه برش بزنید. جگر نباید خیلی بزرگ باشد چون مغز پخت نمی‌شود و خیلی ریز هم نباید باشد چون در این‌صورت سریع می‌سوزد. سپس داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.

مرحله دوم

پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی درشت خرد کنید. پیاز را داخل یک کاسه بریزید و به همراه آن جگر، آب لیمو ترش، ادویه‌ها و نمک را اضافه کنید. کاسه را برای یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا جگر طعم‌دار شود.

مرحله سوم

در ادامه جگرها را از پیاز جدا کنید و به سیخ بزنید. از قبل زغال را خوب داغ کنید و سیخ‌ها را روی زغال قرار دهید و مدام بچرخانید تا جگر خوب پخته و برشته شود. بسته به ذائقه خود می‌توانید کمی زودتر به صورت آب‌دار از روی زغال بردارید یا بگذارید کاملا مغز پخت شود.

مرحله چهارم

اگر می‌خواهید این غذا را روی گاز تهیه کنید بهتر است جگرها را به روی سیخ‌های چوبی یا فلزی کوچک بزنید و تابه را کمی چرب کنید و بگذارید تا تابه داغ شود. سپس سیخ‌های جگر را داخل تابه قرار دهید و بگذارید یک طرف آن کاملا سرخ شود. سپس طرف دیگر را سرخ کنید.

برای تهیه جگر در فر ابتدا باید فر را روشن کنید و توری مخصوص را روی سینی فر قرار دهید. سپس سیخ‌های جگر را روی توری قرار دهید. سپس فر را در دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید و هر ۱۰ دقیقه سیخ‌ها را بچرخانید تا جگرها پخته و برشته شوند. در انتها به همراه نان، پیاز و ریحان سرو و میل کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دستور پخت خوراک گوشت و سیب زمینی را مطالعه کنید.

چطور هویج پلو با گوشت چرخ کرده درست کنیم؟

خوردن سبزیجاتی مانند هویج در این روزها به صورت خام توصیه نمی‌شود و بهتر است آن‌ها را به صورت پخته مصرف کنید. هویج پلو ایده‌ای فوق‌العاده برای مصرف هویج پخته است.
هویج پلو با گوشت چرخ کرده

هویچ پلو یکی از پلوهای سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد و اصلا هم مزه شیرینی ندارد و برای همه وعده‌ها مناسب است. این پلوی خوشمزه را می‌توانید در دورهمی‌ها و مجالس خود سرو کنید و مهمان‌های خود را با طعم بی‌نظیر آن خوشحال کنید. در تهیه هویج پلو بهتر است هویج‌ها را به صورت خلالی خرد کنید تا غذای‌تان ظاهر زیباتری داشته باشد. می‌توانید از کمی برنج دودی نیز در تهیه این پلو استفاده کنید تا یک پلوی خوش‌عطر داشته باشید. امروز در مجله دلتا هویج پلو با گوشت چرخ کرده مجلسی را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه هویج پلو با گوشت چرخ کرده

  • برنج ۲ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • پیاز یک عدد
  • سیر یک حبه
  • هویج ۳ عدد
  • زرشک ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم

طرز تهیه هویج پلو با گوشت چرخ کرده مجلسی

مرحله اول

برنج را به همراه مقداری آب و نمک خیس کنید و کنار بگذارید. هویج‌ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید. داخل تابه کمی کره و روغن بریزید تا داغ شود و هویج را به همراه زعفران دم کرده در آن سرخ کنید. سپس شکر اضافه کنید و کمی آب روی هویج بریزید و بگذارید تا هویج کمی پخته و شکر ذوب شود. بعد از پخت، هویج‌ها را از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. سپس سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.

مرحله سوم

تمام ادویه‌ها را به همراه نمک اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس هویج و زرشک را اضافه کنید و مواد را کمی تفت دهید تا زرشک‌ها پف کنند. در انتها کمی زعفران روی مواد بریزید و بلافاصله مواد را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

در ادامه برنج را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و مدام کف روی برنج را بگیرید. سپس برنج را آبکش کنید و کف قابلمه ته‌دیگ مناسب قرار دهید. مقداری از برنج را ریخته و مواد هویج و گوشت را روی برنج بریزید و هم بزنید. سپس مابقی برنج را بریزید و هویچ پلو را برای ۴۰ دقیقه دم بگذارید تا پخته شود. در انتها روی برنج کمی کره یا روغن بریزید و در ظرف مناسب سرو کنید. نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه هویج پلو با گوشت چرخ کرده

  • می‌توانید کمی رب انار هم به مواد اضافه کنید.
  • افزودن شکر اختیاری است.
  • می‌توانید در بین لایه‌های برنج از کمی ادویه پلویی هم استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب ته چین قورمه سبزی، غذای خلاقانه و خوشمزه را مطالعه کنید.

پاستا سبزیجات ، محبوب و کم کالری

پاستا سبزیجات یکی از انواع پاستاهای رژیمی و کم‌کالری است که با پاستا و سبزیجات تازه تهیه شده و مناسب گیاهخواران و همچنین کسانی است که رژیم لاغری دارند.
طرز تهیه پاستا سبزیجات

پاستا سبزیجات یک پاستای خوشمزه ایتالیایی است که در پخت آن به جای گوشت از سبزیجات استفاده می‌شود. این غذا با طعم بسیار دلچسب خود علاوه بر گیاهخواران طرفداران بسیاری در بین کودکان هم دارد. اگر به طعم پاستا علاقه‌مند هستید می‌توانید کیک پاستا، پاستایی جذاب به روش جدید را هم امتحان کنید. مجله دلتا را با طرز تهیه پاستا سبزیجات دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه پاستا سبزیجات

  • پاستا سه چهارم فنجان
  • قارچ خرد شده یک چهارم فنجان
  • هویج خرد شده یک چهارم فنجان
  • فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده یک چهارم فنجان
  • کلم بروکلی خرد شده یک چهارم فنجان
  • نمک به مقدار لازم
  • آب ۴ تا ۵ فنجان
  • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس سفید

  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر تازه رنده شده یک قاشق چایخوری
  • آرد یک قاشق چایخوری
  • شیر سویا یک فنجان
  • پونه خشک شده یک چهارم قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل قرمز به میزان دلخواه

طرز تهیه پاستا سبزیجات

مرحله اول

برای تهیه این پاستا ابتدا باید سس سفید را تهیه کنید. برای تهیه سس سفید روغن زیتون را در یک تابه ریخته و سیر رنده شده را در آن سرخ کنید، آرد را اضافه کرده و تفت دهید سپس به آرامی شیر سویا را به مواد اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا ته نگیرد. اجازه دهید مواد ۱ تا ۲ دقیقه خوب پخته شوند تا سس سفت و یکدستی حاصل شود.

مرحله دوم

در این مرحله نمک، فلفل قرمز و پونه کوهی را به آن اضافه کنید. ۴ تا ۵ فنجان آب را در قابلمه به جوش آورده، نمک و پاستا را به آن اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد و نرم شود. بعد از این زمان، پاستا را آبکشی کرده و کنار بگذارید.

مرحله سوم

در یک تابه یک قاشق روغن زیتون ریخته و سبزیجات خرد شده را در آن به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا پخته و نرم شوند. پاستا را به سبزیجات اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید. سس سفید آماده شده را به مواد اضافه و خوب با هم مخلوط کنید تا به خورد هم بروند. پاستا سبزیجات شما آماده است، آن را در ظرف مناسب سرو بریزید و روی آن را با مقداری پنیر پارمزان و چند برگ ریحان تزئین کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پاستا با میگو، یک غذای ایتالیایی جذاب را مطالعه کنید.

دستور پخت خوراک گوشت و سیب زمینی

خوراک‌ها غذاهایی هستند که می‌توانید برای یک وعده کامل غذایی آن‌ها را تهیه کنید. خوراک‌ها را می‌توانید هم با نان و هم با پلو میل کنید.
خوراک گوشت و سیب زمینی

خوراک گوشت و سیب زمینی یک خوراک‌ خوشمزه است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. این خوراک در سراسر دنیا تهیه می‌شود و می‌توانید سبزیجات دلخواه خود را به این خوراک خوشمزه اضافه کنید و همچنین از انواع چاشنی‌ها در تهیه آن استفاده کنید. امروز در مجله دلتا خوراک گوشت و سیب زمینی و هویج را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.

مواد لازم خوراک گوشت و سیب زمینی

  • گوشت گوسفندی ۲۵۰ گرم
  • پیاز یک عدد
  • سیر ۲ حبه
  • سیب زمینی ۳ عدد
  • هویج ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
  • دارچین نصف قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مقدار لازم

طرز تهیه خوراک گوشت و سیب زمینی و هویج

مرحله اول

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شود. در ادامه سیر را پوست بگیرد و پوره کنید و با پیاز تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.

مرحله دوم

گوشت را خرد کنید و بشویید و به همراه پیاز و سیر تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس کمی فلفل سیاه و دارچین اضافه کنید و چند لیوان آب جوش روی گوشت بریزید و بگذارید تا گوشت نیم‌پز شود.

مرحله سوم

در ادامه رب گوجه فرنگی را داخل کمی روغن تفت دهید تا سبک و خوش‌رنگ شود. سپس هویج را پوست بگیرید و به همراه رب گوجه فرنگی تفت خورده به گوشت نیم‌پز شده اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا مواد خوب پخته و هویج نرم شود.

مرحله چهارم

سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و مکعبی درشت خرد کنید و به همراه نمک و کمی زعفران به خوراک اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید خوراک جا افتاده و غلیظ شود. در انتها نمک خوراک را اندازه کنید و برای چاشنی از آب لیمو ترش تازه استفاده کنید. ۱۰ دقیقه بعد از افزودن آب لیمو ترش، خوراک را از روی حرارت بردارید و به همراه نان یا پلو سرو کنید. نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه خوراک گوشت و سیب زمینی

  • افزودن سیر به دلخواه است و می‌توانید به جای آن از پودر سیر استفاده کنید.
  • بهتر است از چوب دارچین استفاده کنید چون پودر دارچین رنگ خوراک را تیره می‌کند.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب خوشمزه‌ترین دستور پخت خوراک جگر را مطالعه کنید.

کتلت لوبیا سفید ، خوشمزه و مقوی

کتلت‌ها همیشه یکی از محبوب‌ترین غذاها بین ما ایرانی‌ها هستند به‌طوری‌که در فرهنگ آشپزی ما انواع و اقسام کتلت‌ها با دستورهای متفاوت وجود دارد.
کتلت

کتلت لوبیا سفید از آن دسته غذاهایی است که با یک بار تهیه آن به راحتی وارد لیست غذایی شما می‌شود. این کتلت به دلیل داشتن لوبیا سفید باعث تقویت و افزایش رشد مو می‌شود و برای سلامت دندان و افزایش لاغری نیز مفید است. امروز در مجله دلتا کتلت لوبیا سفید با سیب زمینی و بدون گوشت را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کتلت لوبیا سفید

  • لوبیا سفید یک پیمانه
  • پیاز یک عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • سیب زمینی یک عدد
  • سیر ۲ حبه
  • جعفری ۳ قاشق چایخوری
  • آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
  • زیره یک قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت لوبیا سفید با سیب زمینی بدون گوشت

مرحله اول

لوبیا سفید را بهتر است از شب قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را عوض کنید و با مقداری آب روی شعله بگذارید تا کاملا پخته و نرم شود. سیب زمینی را بشویید و بگذارید آب‌پز شود سپس پوستش را بگیرید و صبر کنید تا خنک شود. پیاز را پوست گرفته و رنده ریز بزنید و آب آن را بگیرید.

مرحله دوم

سیب زمینی را بعد از خنک شدن رنده کنید و کنار بگذارید. لوبیا سفید را با غذاساز میکس کنید یا می‌توانید از چرخ گوشت رد کنید و اگر هیچکدام را در دسترس نداشتید با گوشت‌کوب دستی خوب بکوبید تا پوره و له شود. جعفری را نیز ساطوری ریز خرد کنید.

مرحله سوم

حالا لوبیا سفید را به همراه پیاز رنده شده، سیب زمینی، سیر پوره شده، تخم مرغ ها، ادویه، آرد و جعفری داخل یک کاسه بریزید و خوب مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. همچنین می‌توانید همه مواد را از اول داخل غذاساز بریزید و میکس و پوره کنید.

مرحله چهارم

داخل تابه مورد نظر روغن بریزید تا داغ شود، اگر می‌خواهید همه کتلت‌ها یک اندازه شوند از یک رینگ یا قالب کتلت استفاده کنید و داخل تابه قرار دهید. با مواد کتلت داخل قالب را پر کنید و کمی که خودش را گرفت قالب را بردارید. اگر قالب ندارید می‌توانید با قاشق از مواد بردارید و داخل تابه بریزید. هر دو طرف کتلت را خوب سرخ کنید سپس روی دستمال روغن‌گیر قرار دهید و با سبزی و نان سرو کنید. نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه کتلت لوبیا سفید

  • حتما باید آب پیاز گرفته شود زیرا این کتلت نسبت به سایر کتلت‌ها مواد رقیق‌تری دارد و ممکن است وا برود.
  • اگر خیلی مواد رقیق بود می‌توانید کمی آرد سوخاری اضافه کنید.
  • افزودن سیر به دلخواه است و می‌توانید به جای آن از پودر سیر استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کوکو مرغ رشتی، کوکوی عروسی شمالی‌ها را مطالعه کنید.