با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر مرغ شکم پر با سبزی تهیه کنید. در صورتیکه میخواهید مقدار کمتر یا بیشتری مرغ شکم پر تهیه کنید کافی است مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه مرغ شکم پر با مجله دلتا همراه باشید.
برای تهیه مرغ شکم پر با سبزی ابتدا سبزیها را پاک میکنید و بشویید و آبکش کنید. سبزیها را روی تخته آشپزخانه ریز خرد کنید و کنار بگذارید، سپس فر را روشن کنید و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
پیاز را پوست کنید و نگینی خرد کنید. سیرها را نیز ریز خرد کنید. در تابهای کمی روغن بریزید. ابتدا پیاز را تفت دهید سپس سیرها را هم به آن اضافه کنید و تفت دهید. پس از آنکه سیرها و پیاز طلایی شدند کمی ادویه اضافه کنید، سپس سبزیجات خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
پس سرخ شدن سبزیجات، زرشک را به آن اضافه کنید و مواد را تفت دهید. مغز گردوها را با چاقو خرد کنید و به همراه زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید. در آخر رب گوجه فرنگی و رب انار را نیز به مواد بیافزایید. مواد را تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. تابه را از روی حرارت کنار بگذارید.
سیب زمینی و هویج را خلالی خرد کنید و کنار بگذارید. مرغ را تمیز کنید و مواد آماده شده در تابه را داخل شکم مرغ بریزید. با نخ و سوزن تمیز شکم مرغ را با فاصلههای کم بدوزید.
سطح مرغ را با قلممو به کره آغشته کنید. هویج و سیب زمینیهای خرد شده در سینی بچینید. مرغ را روی آنها قرار دهید تا زیر مرغ پر شود و به مدت ۹۰ الی ۱۲۰ دقیقه در فر اجازه دهید تا کاملا مرغ پخته و سوخاری شود. پس از آماده شدن مرغ را از فر خارج کنید و نخهای داخل شکم مرغ را دور بریزید. غذای لذیذ شما آماده است. با سس کچاپ نوش جان کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی بیشتر با یک غذای مجلسی و خوشمزه سوفله بادمجان، غذایی متفاوت و خوشمزه را مطالعه کنید.