پف پفی یلدایی یکی از دسرهای خوشمزه برای شب یلدا است که به راحتی با ژلههای رنگی میتوانید آن را تهیه کنید و مطمئن باشید از مدلهای پف پفی بیرون بسیار با کیفیتتر و خوشمزهتر و سالمتر خواهد شد. شما میتوانید این پف پفی خوشمزه را برای بلندترین شب سال در سه رنگ جذاب به شکل هندوانه تهیه کنید و در انتها داخل پودر نارگیل بغلتانید. این دسر خوشمزه قالب خاصی لازم ندارد و در یک ظرف پیرکس مستطیل یا مربعشکل میتوانید این پف پفی یلدایی را آماده کنید. با مجله دلتا همراه باشید.
یک ظرف به اندازه دلخواه بردارید. هر چقدر ظرف کوچکتر باشد قطر و اندازه پف پفی شما بیشتر میشود. حالا قالب یا همان ظرف پیرکس را با روغن چرب کنید و پودر نارگیل یا نشاسته ذرت را درون آن بریزید. به دلخواه میتوانید هر کدام را بنا به ذائقه و سلیقه خود استفاده کنید.
دو بسته ژله قرمز را داخل ظرف بریزید و به آن ۱/۳ آب جوش اضافه کنید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید. سپس آن را به روش بنماری گرم کنید تا ذرات ژله حل و کاملا شفاف شود. به ازای هر بسته ژله ۱ قاشق گلوکز اضافه کنید و هم بزنید. در صورت دلخواه برای اینکه ژله رنگ بیشتری داشته باشد از رنگ قرمز خوراکی استفاده کنید. حالا با دور تند همزن ۵ الی ۱۰ دقیقه هم بزنید تا پفدار و کشدار شود. سپس ژله قرمز را داخل ظرف بریزید و روی آن را با پالت صاف کنید و ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
در ادامه ژله آلوئهورا را نیز همانند مرحله قبل بنماری و با گلوکز مخلوط کنید تا خوب کشدار و پفدار شود. سپس قالب را از یخچال خارج کنید و لایه سفید را روی آن ریخته و صاف کنید. حالا مجدد داخل یخچال قرار دهید و دوباره ژله سبز را نیز همانند مراحل قبل انجام دهید.
سپس به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا لایهها خوب خودشان را بگیرند. سپس با چاقو یا کاترهای مختلف آن را به شکل مکعبی برش بزنید و داخل پودر نارگیل بغلتانید.
اگر به خوردنیهای شب یلدا علاقه دارید سوپ انار، خوشمزه و خوشرنگ و ملس را هم در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: دسر ماست با انار و دارچین ، مخصوص شب یلدا را بخوانید.