انار قطعا یکی از خوشمزهترین میوههای فصل سرد است. این میوه پرخاصیت با آن ظاهر فوقالعاده زیبا، آنقدر طعم خوبی دارد که دردسر برش دادن و دانه کردن آن را به جان بخریم و از آن لذت ببریم. با انار انواع و اقسام خوراکی تهیه میشود؛ از غذای اصلی مانند کوفته انار گرفته تا دسر و کیک و کوکی انار و نوشیدنی. در این مطلب از مجله دلتا میخواهیم طرز تهیه تارت شکلات و انار را آموزش دهیم. با توجه به اینکه شب یلدا نزدیک است، این تارت میتواند شیرینی خوشمزهای برای بلندترین شب سال شما باشد.
برای تهیه این تارت جذاب، ابتدا بیسکویت پتیبور را داخل خردکن میریزیم و کاملا پودر میکنیم. سپس کره ذوبشده را به بیسکویتها اضافه و بهخوبی مخلوط میکنیم.
در این مرحله بعد از اینکه بیسکویت و کره کاملا باهم مخلوط شد، به اندازه ۳ قاشق غذاخوری از مخلوط آمادهشده را درون قالب تارت میریزیم و فرم میدهیم. سپس با یک گوشتکوب روی بیسکویتها را پرس میکنیم تا کاملا منسجم شود.
قالب تارت را برای نیم ساعت تا یک ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا سفت شود. بعد از یک ساعت، قالب تارت را از یخچال خارج میکنیم و به آرامی بیسکویتها را در میآوریم.
حال از دسر شکلاتی دنت روی بیسکویتها میریزیم و به صورت یکدست پخش میکنیم. سپس برای زیباتر شدن دسر، مقداری انار روی تارت میریزیم و به دلخواه با سس کارامل تزیین میکنیم.
پیشنهاد مطالعه: چیز کیک ژله اناری ، دسر خوشمزه یلدایی را بخوانید.