سالاد ماکارونی یکی از سالادهای مجلسی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه به عنوان سالاد استفاده میشود در بعضی مجالس به عنوان پیشغذا هم سرو میشود. البته این سالاد را میتوانید به عنوان یک غذای کامل هم مصرف کنید. در دستور زیر در صورت تمایل میتوانید هویج، سیبزمینی و نخود فرنگی را از مواد لازم حذف کنید. شما میتوانید سالاد ماکارانی را به صورت قالبی یا تک نفره برای مهمانی تهیه کنید و به دلخواه مرغ یا ژامبون به آن اضافه کنید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه سالاد ماکارونی را یاد بگیریم.
هویجها و سیبزمینیها را شسته و آبپز کنید و سپس روی تخته بگذارید و به شکل مربعهای کوچک یا اصطلاحا نگینی خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
ماکارونی فرمی را در قابلمهای میریزیم و روی آنها آب به مقداری میریزیم که اگر هم بزنیم ماکارونیها در آب شناور باشند تا حدودا ۱۰ دقیقه بپزند. بعد که پخته شد در آبکش میریزیم تا آب اضافه آن کاملا خارج شود.
ژامبون و خیارشورها را روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبهای مربع شکل یکدست خرد کنید و وقتی ماکارونی فرمیها را آبکش کردید با هم به کاسه مواد اضافه نمایید. نخود فرنگی کنسروی و یا پختهشده از قبل را همراه با شوید خشک به مواد اضافه کنید.
داخل یک کاسه کوچک تمام مواد سس را بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. سپس در انتها روی مواد سالاد ماکارونی ریخته و مواد را خوب زیر و رو کنید تا یکدست شود و سس به خورد سالاد برود.
سالاد ماکارونی را بهطور متداول با سسهایی مثل سس مایونز یا سس فرانسوی سرو میکنند که به همین جهت کالری آن بالا میرود. برای کسانی که رژیم لاغری دارند میتوانند سس مایونز را با ماست کمچرب، مقداری فلفل سیاه و آب لیموترش مخلوط و بهعنوان سس به سالاد اضافه نمایند.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه خورشت تره کوهی ، مخصوص ایلامیها را بخوانید.