کباب فسنجانی شمالی یا همان جوجه کباب فسنجانی یکی از روشهای مزهدار کردن جوجه به روش شمالی است که در سراسر ایران تهیه میشود و برای پیک نیک و دورهمی گزینه خوبی است. شما میتوانید کباب فسنجانی را با پلو و یا نان سرو کنید. کباب فسنجانی را میتوانید روی زغال و یا داخل تابه و یا داخل فر تهیه کنید، ولی کباب فسنجانی روی زغال طعم دودی به خود گرفته و مزه خیلی بهتری دارد. استفاده از گردو و رب انار باعث شده که به این غذا کباب فسنجانی بگویند. با مجله دلتا همراه باشید.
ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان یا میتوانید با همان استخوان به اندازه دلخواه خرد کنید. سعی کنید تمام برشها را یک اندازه بزنید، نه خیلی ریز که بسوزد، نه خیلی درشت که در هنگام پخت خام بماند.
پیاز را پوست بگیرید و رنده بزنید. سپس آب پیاز را کاملا بگیرید و آن را روی مرغها بریزید و به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. گردوها را نیمکوب کنید. نباید خیلی گردو ریز و آسیابشده باشد. سپس رب انار را اضافه کنید.
بسته به ترشی و شیرینی رب انار خود میتوانید مقدار آن را بیشتر و یا کمتر بریزید. همه مواد را هم بزنید تا تمام جوجهها با مواد مزهدار شوند. سپس کمی روغن مایع در حد چند قاشق غذاخوری افزوده و روی مواد را بپوشانید و برای ۴ الی ۱۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.
در ادامه بعد از مزهدار شدن کبابها آن را روی سیخ بزنید. بهتر است سینه و رانهای خردشده را جداگانه سیخ بزنید. زیرا زمان پخت آنها متفاوت است و بعد روی زغال داغشده از قبل بگذارید تا کباب شود. کره را ذوب کنید و در حین پختن روی کباب فسنجانی بزنید تا گردوها نسوزند. سپس به همراه برنج زعفرانی و مخلفات دلخواه میل کنید.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه هویج پلو بدون گوشت را هم بخوانید.