سمبوسه از محبوبترین غذاهای آسیایی است که تنوع بالایی دارد و با مواد مختلف تهیه میشود. محبوبیت این غذا به قدری بالاست که به شهرت جهانی رسیده و در بیشتر کشورهای جهان آن را سرو میکنند. در بین انواع سمبوسه میتوان به سمبوسه سیبزمینی، سمبوسه گوشت، سمبوسه سبزیجات، سمبوسه پنیری، سمبوسه مرغ و غیره اشاره کرد که بسیار پر طرفدار هستند. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه سمبوسه مرغ را یاد بگیرید.
مرغ را بپزید. پس از پخت آن را ریش ریش کنید.
پیاز را نگینی خرد و در حدی سرخ کنید که طلایی و نرم شود. قارچ و فلفل دلمه را خرد و با پیاز ترکیب کنید و اجازه دهید کمی سرخ و آب اضافی آن کشیده شود. مرغ ریششده را نیز میتوانید به صورت جداگانه یا همراه با سبزیجات تفت دهید.
در این مرحله رب گوجه و ادویه سمبوسه را همراه نمک اضافه نمایید. کمی که تفت خورد مواد را کنار بگذارید تا خنک شود.
پیچیدن سمبوسه مرغ نیز مانند سمبوسه جنوبی صورت میگیرد. کافی است یک نان لواش را به صورت مستطیل برش بزنید و به صورت مثلثی روی هم قرار دهید تا کامل بسته شود.
داخل تابه به اندازهای روغن بریزید که کنارههای سمبوسه نیز کاملا با روغن در تماس باشد و سرخ شود. بگذارید روغن روی شعله متوسط داغ شود. سمبوسههای پیچیدهشده را با کمی فاصله در تابه بچینید و دو طرفشان را سرخ کنید. این کار را برای همه سمبوسهها تکرار کنید و در صورت لزوم در هر مرحله کمی روغن اضافه نمایید.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه پیتزا در ماهیتابه را بخوانید.