مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

طرز تهیه املت عدس

املت عدس یک صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی است که طرز تهیه آسانی نیز دارد.

املت عدس

املت یکی از ساده‌ترین و ارزان‌ترین وعده‌های غذایی است و در صبحانه، ناهار یا شام استفاده می‌شود. در این مطلب از مجله دلتا طرز تهیه املت عدس را بخوانید.

طرز تهیه املت عدس

مواد لازم

  • عدس – نصف پیمانه
  • کلم بروکلی خردشده – ۲۲۵ گرم
  • پیاز قرمز حلقه شده – دو عدد
  • روغن مایع – دو قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ – هشت عدد
  • آب یا شیر – سه قاشق غذاخوری
  • گوجه‌فرنگی کوچک حلقه شده – ۲۰۰ گرم

طرز تهیه املت عدس

  • نمک و فلفل سیاه و عدس را در قابلمه‌ای ریخته و حدود ۲۵ دقیقه بپزید.
  • سپس کلم‌های خردشده را به آن بیفزایید و اجازه دهید یکی، دو دقیقه دیگر بجوشد.
  • روغن را کف یک تابه مناسب فر ریخته و حلقه‌های پیاز را در آن بریزید.
  • ظرف را در فر سرد بگذارید و فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا در مدت ۲۵ دقیقه بپزد.
  • تخم‌مرغ‌ها را به همراه شیر یا آب، کمی نمک و فلفل در کاسه‌ای هم بزنید و سبزیجات و گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید. عدس و کلم را آبکشی کنید ودر تابه پیاز بریزید.
  • مخلوط تخم‌مرغ را روی مواد داخل تابه بریزید و آن را دوباره به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید، تا تخم‌مرغ‌ها سفت شود.

همچنین بخوانید:

املت هندی؛ پاراتا تخم‌مرغ

طرز تهیه املت لبنانی با سبزیجات تازه

طرز تهیه سوپ شلغم و مرغ

کباب کوبیده مرغ تابه ای

طرز تهیه کیک خامه‌ای شب یلدا به شکل هندوانه

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد