مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

کوکو اسفناج؛ لقمه مقوی و خوشمزه

اسفناج حاوی مواد معدنی چون ویتامین A، کلسیم، آهن، پتاسیم، فسفر، پروتئین و… است، از این رو این مواد معدنی و ویتامین‌های موجود در اسفناج باعث حفظ سلامتی قلب، درمان بی‌خوابی، خواص ضد سرطان و ضد التهاب، رفع کم خونی، حفظ سلامت پوست و مو، تقویت بینایی و… خواهد شد.

کوکو اسفناج

کوکو اسفناج، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار مغذی ایرانی است. دلیل مغذی و سالم بودن این کوکوی خوشمزه و محبوب، به خاطر وجود اسفناج و خواص زیاد این سبزی است و این غذا را می‌توانید برای غذای اصلی هم درست کنید، در ادامه می‌توانید طرز تهیه کوکو اسفناج را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه کوکو اسفناج

مواد لازم

  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • آرد: ۲ قاشق غذا خوری
  • اسفناج: ۳۰۰ گرم
  • نمک، زرد چوبه و فلفل: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • پیازچه: ۱ عدد
  • زرشک و گردو: به میزان لازم

طرز تهیه کوکو اسفناج

  • ابتدا اسفناج‌ ها را شسته و سپس آن‌ها را روی حرارت کم بگذارید تا کمی بپزند و نرم شود.
  • پس از اینکه اسفناج ‌ها نرم شد و آب آن گرفته شد آن‌ها را ریز خرد کنید. (در صورتی که دوست داشته باشید می‌توانید پیازچه‌ ها را نیز خرد و در این مرحله با اسفناج ‌ها مخلوط کنید.)
  • تخم مرغ ‌ها را در ظرفی نسبتا بزرگ بشکنید و خوب هم بزنید. (خوب هم زدن تخم مرغ‌ها به پف کردن کوکو کمک می‌کند.)
  • سپس آرد را به تخم مرغ‌‌ها اضافه و آن را خوب مخلوط کنید تا گلوله نشود.
  • پس از اینکه خوب مخلوط شد، اسفناج‌‌ها را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.
  • کمی روغن را در ماهی تابه ریخته و پس از داغ شدن روغن، مایع کوکو را کف آن پهن کرده و با پشت قاشق روی آن را صاف و یک‌دست کنید و روی شعله‌ متوسط بگذارید.
  • پس از اینکه یک طرف آن سرخ شد، کوکو را به شکل دلخواه برش دهید.
  • سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع دستور پخت کوکو و کتلت  “طرز تهیه کتلت میگو” را در مجله آشپزی دلتا مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

زیره پلو؛ غذای سنتی ایرانی

طرز تهیه ماهی شکم‌پر

طرز تهیه دلمه به

ته چین تن ماهی؛ غذای متفاوت و آسان

خوراک بادمجان و قارچ

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهیه خوراک ماهی و قارچ

ماهی در درمان بسیاری از امراض از جمله کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی، کاهش قند خون، جلوگیری از افسردگی و نیز بهبود خواب موثر است. بدون شک طبخ ماهی در کنار قارچ، طعم و خاصیت بهتری به خوراک می‌بخشد.

خوراک ماهی

خوراک ماهی و قارچ یکی از خوراکی‌های خوشمزه و مفید است که می‌توانید به عنوان غذای اصلی بپزید. این خوراک یکی از غذاهای خوشمزه و رژیمی است. در ادامه طرز تهیه خوراک ماهی و قارچ را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه خوراک ماهی و قارچ

 مواد لازم

  • فیله ماهی: ۲۰۰ گرم
  • قارچ: ۶ عدد
  • گوجه فرنگی: ۱ عدد
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن زیتون: به میزان لازم
  • جعفری: ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خوراک ماهی و قارچ

  • در تابه‌ای مناسب با مقدار کمی روغن، پیاز و قارچ‌های خرد شده را تفت دهید.
  • بعد از تفت دادن مواد، فلفل دلمه‌ای و همچنین گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه کرده و مجددا مشغول تفت دادن شوید.
  • سپس ماهی‌ها را در ظرف دیگری کمی سرخ یا کبابی کنید و بعد به مواد بالا اضافه کنید و مجدد با آن‌ها تفت دهید.
  • ادویه‌های لازم را به همراه جعفری و رب گوجه‌فرنگی داخل تابه ریخته و یک پیمانه آب به آن اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا مواد کمی جا بیفتد.
  • بعد از چند دقیقه می‌توانید غذا را سرو کرده و نوش جان کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه بیشتر انواع دستور پخت ماهی مطلب طرز تهیه ماهی شکم پر شمالی را در بخش آشپزی مجله دلتا مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه ماهی شکم‌پر

دستور پخت قیمه اسفناج

طرز تهیه دلمه به

آبگوشت بامیه؛ غذای لذیذ و مقوی ایلام

خوراک بادمجان و قارچ

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهیه میگو کبابی

میگوکبابی نوعی غذای دریایی است که می‌توان آن را باکباب‌پز یا فر درست کرد.

میگو کبابی

میگو یکی از غذاهای دریایی بسیار خوشمزه است، که با روش‌های مختلفی درست می‌شود و گزینه مناسبی برای غذای اصلی است. برای میگو کبابی باید از میگوهایی استفاده کنید که درشت‌تر هستند، چون میگوهای ریز در زمان کباب شدن خشک و سفت می‌شوند. برای آشنایی با طرز تهیه میگو کبابی با مجله دلتا همراه باشید.

طرز تهیه میگو کبابی

مواد لازم

  • میگو: یک کیلو
  • کره: ۵۰ گرم
  • سیر: ۲ حبه
  • روغن‌زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • جعفری: ۵۰ گرم
  • آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه میگو کبابی

  • میگوها را پس از تمیز کردن و شستن در کاسه بزرگی بریزید. آبلیمو، زعفران، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. جعفری را ساطوری و سیر را ریز رنده کرده و روی میگوها بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
  • روی کاسه را با سلفون پوشانده و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد میگوها برود و مزه‌دار شود.
  • سپس آن‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و سیخ بکشید. اگر می‌خواهید میگو را در فر کباب کنید، می‌توانید سیخ نکرده و روی سینی فر بچینید.
  • روغن‌زیتون و کره آب شده را در کاسه‌ای با هم مخلوط کرده و با یک قلم‌مو روی میگوهای سیخ شده بکشید تا چرب شود. سیخ‌ها را روی کباب‌پز بچینید تا میگوها کباب شوند.
  • هنگام کباب کردن میگوها چند بار روی آن‌ها را با مخلوط روغن‌زیتون و کره چرب کنید. این کار باعث می‌شود میگوها خشک نشده و بسیار لذیذ شود. پس از کباب کردن، میگوها را با سس مخصوص سرو کنید.
  • یک قاشق غذاخوری سس کچاپ را با ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز ترکیب کنید؛ سپس مقداری پودر سیر، فلفل قرمز و نمک به مخلوط بیفزایید.
  • در آخر مقدار خیلی کمی شکر و ۲ قاشق غذاخوری آب ولرم به مواد سس افزوده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. اگر دوست دارید سس تند شود، مقدار بیشتری فلفل قرمز و فلفل سیاه به سس اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طبخ نوع دیگری از میگو “میگو سیخی، حتما امتحان کنید” را در مجله آشپزی مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه ماهی شکم‌پر

طرز تهیه همبرگر گیاهی لوبیا سفید

طرز تهیه دلمه به

آبگوشت بامیه؛ غذای لذیذ و مقوی ایلام

طرز تهیه خوراک ماهی و قارچ

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

کباب کوبیده در فر

طرز تهیه کباب کوبیده در فر بسیار آسان است و نیازی به منقل و زغال و دود ندارد.

طرز تهیه کباب کوبیده

زندگی آپارتمان نشینی باعث شده بیشتر افراد حیاط و بالکنی برای درست کردن کباب روی منقل و زغال نداشته باشند. اما به راحتی می‌توانید کباب کوبیده را با همان عطر و طعم داخل فر درست کنید. طرز تهیه کباب کوبیده در فر فوت و فن‌هایی دارد که در مجله دلتا می‌خوانید.

طرز تهیه کباب کوبیده در فر

مواد لازم

  • گوشت چرخ‌کرده: ۴۰۰ گرم
  • پیاز: ۳ عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره و زعفران: به میزان لازم
  • دنبه: ۱۰۰ گرم در صورت تمایل

طرز تهیه کباب کوبیده در فر

  • پیاز را در ظرفی رنده کرده و آب آن را کامل بگیرید.
  • گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید. نمک، فلفل و زعفران آب شده را در ظرف بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
  • اگر تمایل دارید از دنبه در کباب کوبیده استفاده کنید، آن را از قبل با گوشت چرخ کنید و کمی ورز دهید تا با هم ترکیب شوند.
  • گوشت مزه‌دار شده را در ظرف در بسته بریزید و آن را ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا گوشت استراحت کند.
  • روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و سطح آن را کمی چرب کنید.
  • گوشت را روی سینی فر پهن کرده، آن را برش بزنید و با کمک دست به شکل دلخواه فرم دهید.
  • با استفاده از قلم‌مو یا فرچه، مقداری کره آب شده و زعفران روی کباب‌ بزنید.
  • فر را از قبل گرم کرده و سینی را در آن بگذارید. بگذارید کباب‌ها ۲۰ دقیقه در فر بپزند.
  • در نیمه پخت بهتر است یک بار آن‌ها را پشت و رو کنید تا تمام قسمت‌های کباب کاملا پخته شود.
  • کباب کوبیده آماده است. می‌توانید روی آن سماق بپاشید و با برنج زعفرانی یا نان سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی “کباب ساطوری بناب”  را در مجله آشپزی دلتا مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

زیره پلو؛ غذای سنتی ایرانی

طرز تهیه ماهی شکم‌پر

طرز تهیه دلمه به

خوراک بادمجان و قارچ

طرز تهیه خوراک ماهی و قارچ

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

خوراک جگر مرغ؛ مقوی و سریع

جگر مرغ سرشار از پروتیین است و برای بدن بسیار مفید است. هر ۱۰۰ گرم جگر مرغ ۱۷ گرم پروتیین دارد که اسید آمینه‌های ضروری بدن را تامین می‌کند.

خوراک جگر مرغ

خوراک جگر مرغ یک غذای ساده و فوری بوده که برای غذای اصلی عالی است. مواد اولیه این غذا را بر حسب سلیقه خود و اعضای خانواده‌تان می‌توانید تغییر دهید. این غذا را می‌توانید به عنوان ناهار یا شام همراه با برنج یا نان سرو کنید. در ادامه طرز تهیه خوراک جگر مرغ را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

طرز تهیه خوراک جگر مرغ

مواد لازم

  • جگر مرغ: ۲۰۰ گرم
  • هویج: ۲ عدد
  • پیاز : ۲ عدد
  • سیر : ۲ حبه
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک جگر مرغ

  • ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت دهید.
  • سپس هویج‌های رنده شده را اضافه کرده و مواد را سرخ کنید.
  • نمک و فلفل بیفزایید.
  • جگر مرغ شسته شده را به قطعات دلخواه دربیاورید.
  • آن‌ها را با پیاز و هویج مخلوط کرده و در تابه را بگذارید.
  • در آخر مقداری رب گوجه به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  • در نهایت کمی آب روی مواد ریخته و سپس درِ ماهیتابه را بگذارید.
  • اجازه بدهید خوراک جگر به مدت ۱۵ دقیقه روی شعله ملایم بپزد.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با پخت انواع خوراک “طرز تهیه خوراک جغور بغور” را در مجله دلتا مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

زیره پلو؛ غذای سنتی ایرانی

طرز تهیه ماهی شکم‌پر

طرز تهیه دلمه به

آبگوشت بامیه؛ غذای لذیذ و مقوی ایلام

خوراک بادمجان و قارچ

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید