مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

سوپ حریره؛ پیشنهاد عالی زمستانی

سوپ حریره به‌عنوان پیش غذایی گرم و لذیذ، یکی از گزینه‌های مناسب برای سرو در فصل سرما است.

طرز تهیه سوپ حریره

یکی از گزینه‌های عالی غذایی برای سرو ناهار مخصوصا در روزهای سرد و کوتاه سال، سوپ حریره است که یکی از لذیذترین سوپ‌ها در بخش آشپزی ملل است. دستور غذایی ویژه این سوپ سنتی و ترکیبات آن شامل گوشت و سبزیجات، بنیه را تقویت می‌کند. طرز تهیه سوپ حریره را در مجله دلتا دنبال کنید.

مواد لازم پخت سوپ حریره

  • گوشت بره: ۴۰۰ گرم
  • زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: ۱/۵ قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر زنجبیل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • کرفس خردشده: ۳/۴ فنجان
  • پیاز سفید خردشده: ۱ عدد
  • پیاز قرمز خرد شده: ۱ عدد
  • گشنیز تازه: ۱/۲ فنجان
  • گوجه فرنگی خردشده: ۸۰۰ گرم
  • آب: ۷ فنجان
  • عدس: ۳/۴ فنجان
  • نخود: ۴۲۵ گرم
  • ورمیشل: ۱۱۰ گرم
  • تخم‌مرغ زده‌شده: ۲ عدد
  • لیمو: ۱ عدد

سوپ حریره

طرز تهیه سوپ حریره

  • گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت کم قرار دهید و هر ۵ دقیقه یک بار آن را هم بزنید.
  • سپس گوجه فرنگی را به مواد افزوده و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
  • رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش آید.
  • سپس حرارت را کم کرده، در قابلمه را قرار داده تا به مدت ۲ ساعت بپزد.
  • ۱۰ دقیقه پیش از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته‌ شده و رشته فرنگی را به سوپ اضافه کنید.
  • در مرحله آخر، تخم مرغ ها و آب لیمو را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید ۱ دقیقه بپزد.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع سوپ “طرز تهیه سوپ مرغ مجلسی” را در بخش آشپزی مجله دلتا مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

پاستا با سس قارچ؛ غذای محبوب ایتالیایی

طرز تهیه توپک برنج سوخاری

دستور پخت اسپاگتی با کوفته قلقلی مرغ

بورک اسفناج؛‌ لقمه‌ای لذیذ از ترکیه

لازانیا قالبی؛ خوشمزه جذاب

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

سمبوسه؛ غذای لذیذ هندی‌ها

سمبوسه هندی، غذایی محبوب با طعم و مزه تند و لذیذ است و می‌توان آن را به عنوان پیش‌غذا یا میان‌وعده سرو کرد.

سمبوسه هندی

هرچند که در کشور ما سمبوسه غذایی جنوبی است و پخت آن در شهرهای جنوب کشور بسیار رواج دارد، اما اصل سمبوسه به کشور هند بازمی‌گردد و در دسته بندی آشپزی ملل قرار می‌گیرد. این پیش غذا که در وعده اصلی نیز سرو می‌شود در بین افراد مختلف به ویژه کودکان دارای محبوبیتی ویژه است و با توجه به تنوع بالایی که دارد به راحتی می‌توان آن را طبق ذائقه های گوناگون تهیه کرد. طرز تهیه سمبوسه هندی را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم سمبوسه هندی 

  • میخک: ۶ الی ۷ عدد
  • تخم خردل: یک قاشق سوپ‌خوری
  • زیره: (پودر شده) ۲ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: (پودر شده) یک قاشق سوپ‌خوری
  • تخم گشنیز: یک قاشق سوپ‌خوری
  • زنجبیل: (پودر شده) یک برش کوچک
  • زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
  • چوب دارچین: یک عدد
  • سیر: (ریز خرد شده) ۴ حبه
  • فلفل قرمز: (خشک شده) ۳ عدد
  • پیاز: (ریز خرد شده) یک عدد
  • هویج: (نگینی خرد شده) ۲ عدد
  • سیب‌زمینی پخته: (نگینی خرد شده) ۳ عدد
  • لیمو: یک عدد
  • نخود فرنگی: (پخته) یک پیمانه
  • آرد: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • روغن: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

مواد لازم خمیر

  • آرد یک کیلوگرم
  • نمک ۲ قاشق چای‌خوری
  • آب به مقدار لازم

طرز تهیه سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه هندی

  • برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و چاشنی‌ها را در آن تفت دهید تا عطر و بوی آن‌ها بلند شود.
  • سیر و فلفل قرمز خشک و خرد شده را در روغن تفت دهید.
  • پیاز، هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی، آب لیمو ترش، نمک و آرد را اضافه کرده تفت دهید.
  • ظرف را از روی شعله برداشته و کنار بگذارید، چوب دارچین و میخک‌ها را از مواد جدا کنید.
  • برای تهیه خمیر، آب، آرد و نمک را با هم مخلوط  و در صورت سفت بودن خمیر کمی آب اضافه کنید.
  • خمیر را ورز داده و سپس گلوله‌هایی به اندازه گردو از آن جدا کنید.
  • گلوله‌های خمیر را روی سطح کار با وردنه پهن کنید و به شکل مثلث در آورید.
  • سپس مخلوط مواد تفت داده شده را روی هر یک از آن‌ها قرار داده و لبه‌ها را روی هم بگذارید.
  • سمبوسه‌ها را در روغن داغ سرخ کرده و سپس  در ظرف مناسب سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع سمبوسه ”دورهمی دوستانه با سمبوسه مرغ” را در بخش آشپزی مجله دلتا مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

سوپ حریره؛ پیشنهاد عالی زمستانی

طرز تهیه توپک برنج سوخاری

دستور پخت اسپاگتی با کوفته قلقلی مرغ

بورک اسفناج؛‌ لقمه‌ای لذیذ از ترکیه

لازانیا قالبی؛ خوشمزه جذاب

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

سوپ تره فرنگی؛ دشمن سرماخوردگی

سوپ تره فرنگی از انواع سوپ‌های خوشمزه بین المللی است که برای سرماخوردگی و درمان بیماری‌های ویروسی مفید است.

طرز-تهیه-سوپ-تره-فرنگی

سوپ تره فرنگی یکی از انواع سوپ‌های متداول در دسته بندی آشپزی ملل است که به دلیل وجود محتویات بسیار مقوی و خاصیت آنتی‌بیوتیک تره فرنگی، علاوه بر اینکه می‌تواند به عنوان پیش‌غذای مجالس سرو ‌شود، به منظور تقویت بدن و درمان بیماری‌هایی مثل سرماخوردگی جنبه درمانی نیز می‌تواند داشته باشد. با مجله اینترنتی دلتا و طرز تهیه سوپ تره فرنگی همراه باشید.

مواد لازم

  • تره فرنگی خرد شده: ۳ پیمانه
  • آب‌مرغ: ۴ پیمانه
  • سیب‌زمینی: ۹۰۰ گرم
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • مرزنجوش خشک: به میزان لازم
  • آویشن: نصف قاشق چای‌خوری
  • برگ بو: یک عدد
  • جعفری تازه: یک چهارم پیمانه
  • سس فلفل‌قرمز: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

سوپ-تره-فرنگی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی

  • تره فرنگی را پس از تمیز کردن، از طول برش بزنید. قسمت‌های سبز پررنگ و سفت آن را جدا کرده و دور بریزید. قسمت‌های سفید و سبز روشن را برش دهید. برش‌های تره فرنگی را در کاسه‌ای از آب سرد بریزید. با دست آن را در آب تکان دهید تا خاک نداشته باشند. سپس آبکش کنید.
  • در قابلمه‌ای کره بریزید تا ذوب شود. تکه‌های تره فرنگی را به آن بیفزایید. خوب هم بزنید تا تره فرنگی به کره آغشته شود. در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم کنید. ۱۰ دقیقه صبر کنید تا تره‌ها سبک شوند.
  • سیب‌زمینی را پوست گرفته و به شکل مکعب‌های ریز خرد کنید. آب مرغ یا عصاره مرغ را در قابلمه بریزید. سپس سیب‌زمینی خرد شده، برگ بو، مرزنجوش، آویشن و نمک را بیفزایید. حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید.
  • وقتی سوپ جوش آمد، حرارت را کم کنید تا سوپ آرام آرام قل بزند. ۲۰ دقیقه زمان دهید تا مواد پخته شوند.
  • برگ بو را از سوپ بیرون بیاورید. با مخلوط‌کن یا گوشت‌کوب‌برقی نصف سوپ را پوره و له کنید. اگر دوست دارید سوپ نرم‌تر باشد، تمام آن را پوره کنید.
  • جعفری تازه خرد شده را به سوپ بیفزایید تا چند دقیقه با آن بپزد. فلفل و سس فلفل قرمز را در سوپ بریزید.
  • سیب‌زمینی ممکن است نمک غذا را جذب کند. سوپ را بچشید و در صورت تمایل کمی نمک اضافه کنید.
  • سوپ را در ظرف بکشید و با جعفری یا نان سوپ سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع سوپ “طرز تهیه سوپ حریره” را در بخش آشپزی مجله دلتا مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

پاستا با سس قارچ؛ غذای محبوب ایتالیایی

طرز تهیه توپک برنج سوخاری

دستور پخت اسپاگتی با کوفته قلقلی مرغ

بورک اسفناج؛‌ لقمه‌ای لذیذ از ترکیه

لازانیا قالبی؛ خوشمزه جذاب

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

سوپ لپه؛ پیش غذای خوشمزه و مقوی

سوپ لپه بسیار مقوی است و می تواند بعنوان یک پیش غذا مورد استفاده قرار گیرد.

سوپ لپه

سوپ جزو غذاهای سبک آشپزی ایرانی است که می‌توان به عنوان پیش‌غذا و یا میان‌وعده میل کرد. اگر در خانه فردی بیمار دارید می‌توانید سوپ لپه لذیذ را برای وی آماده کنید زیرا بهترین غذا برای فرد بیمار است. در ادامه مطلب طرز تهیه سوپ لپه را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه سوپ لپه

مواد لازم

  • گوشت قرمز: ۲ تکه
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • سبزیجات: به مقدار لازم
  • سیر: ۱ حبه
  • هویج: ۱ عدد
  • تره فرنگی: ۱ عدد
  • کرفس: ۲ ساقه
  • لپه: ۴۵۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • جعفری: برای تزئین

طرز تهیه سوپ لپه

  • ابتدا لپه‌ها را بشویید و به همراه پیاز و گوشت بگذارید پخته شوند.
  • وقتی گوشت نیم‌پز شد، هویج، تره فرنگی و کرفس را به آن اضافه کرده و پس از این‌ که جوش آمد، در قابلمه را برداشته و مرتب سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد.
  • سپس گوشت را از مواد در حال پخت بیرون بیاورید.
  • بقیه مواد را در مخلوط کن ریخته و به‌صورت پوره در آورید.
  • نمک، فلفل و آویشن را اضافه کرده و دوباره گوشت را به سوپ برگردانید و بگذارید سوپ کمی دیگر بجوشد.
  • در نهایت سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین و میل کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی بیشتر با نکات حقوقی بیشتر مطلب شرایط دوازده‌گانه طلاق از طرف زن را در مجله حقوقی مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

کشمش پلو با مرغ

طرز تهیه ماهی شکم‌پر

دستور پخت قیمه اسفناج

طرز تهیه دلمه به

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

دونر مرغ؛ کبابی لذیذ از خیابان‌های ترکیه

واژه دونر در ترکی به معنای چرخنده و گردان است. در این غذا بعد از اینکه لایه‌های رویی گوشت سرخ شد آن‌ را به وسیله کاتر مخصوص کباب ترکی یا چاقویی تیز برش می‌دهند.

دونر مرغ

ساندویچ دونر مرغ یا همان کباب‌ترکی، یکی از ساندویچ‌های خوشمزه در بخش آشپزی ملل است که طرفداران زیادی در ایران دارد. این غذای لذیذ و محبوب را اکثرا با گوشت قرمز گوساله یا گوشت مرغ یا با مخلوطی از هر دو گوشت درست می‌کنند. به این صورت که فیله‌های گوشت را به شکلی فشرده به سیخ می‌کشند، سیخ‌ها به صورتی عمودی به حالتی چرخان در مجاورت شعله مستقیم آتش کباب می‌شوند. در ادامه طرز تهیه دونر مرغ را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه دونر مرغ

مواد لازم

  • سینه مرغ: ۲ عدد
  • قارچ: ۶ عدد
  • پیاز: ۳ عدد
  • فلفل دلمه‌ای: ۳ عدد
  • کره: ۴۰ گرم
  • سیر: ۶ حبه
  • گوجه‌فرنگی: ۳ عدد
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • آویشن و ادویه کاری: به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه دونر مرغ

  • ابتدا سینه‌های مرغ را در یک قابلمه به همراه کمی آب روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.
  • بعد از پخت مرغ‌ها، آن‌ها را ریش ریش و آماده کنید.
  • پیازها و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید.
  • در تابه کمی روغن ریخته و پیاز و فلفل دلمه‌ای را کمی تفت دهید.
  • سپس گوجه‌ها را نیز خرد کرده و به تابه اضافه کنید.
  • سیر را رنده کرده و به همراه ادویه‌ها به مواد اضافه و مخلوط کنید.
  • سپس مرغ‌ها را به سایر مواد تابه اضافه و کمی تفت دهید.
  • قارچ ها را نیز خرد کنید و با مواد مخلوط کنید.
  • در آخر کره را اضافه و درِ تابه را بگذارید.
  • بعد از گذشت ۱۰ دقیقه گاز را خاموش کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی بیشتر با مطالب سلامتی مطلب “تاثیر گیاهان دارویی بر سلامت قلب انسان” را در مجله سلامتی مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

پاستا با سس قارچ؛ غذای محبوب ایتالیایی

طرز تهیه همبرگر گیاهی لوبیا سفید

طرز تهیه لازانیا بدون سس

طرز تهیه املت مکزیکی؛ املت مقوی و انرژی ‌زا

طرز تهیه ماهی شکم‌پر

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید