سوپ حریره بهعنوان پیش غذایی گرم و لذیذ، یکی از گزینههای مناسب برای سرو در فصل سرما است.
یکی از گزینههای عالی غذایی برای سرو ناهار مخصوصا در روزهای سرد و کوتاه سال، سوپ حریره است که یکی از لذیذترین سوپها در بخش آشپزی ملل است. دستور غذایی ویژه این سوپ سنتی و ترکیبات آن شامل گوشت و سبزیجات، بنیه را تقویت میکند. طرز تهیه سوپ حریره را در مجله دلتا دنبال کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع سوپ “طرز تهیه سوپ مرغ مجلسی” را در بخش آشپزی مجله دلتا مطالعه کنید.
پاستا با سس قارچ؛ غذای محبوب ایتالیایی
دستور پخت اسپاگتی با کوفته قلقلی مرغ
بورک اسفناج؛ لقمهای لذیذ از ترکیه
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
سمبوسه هندی، غذایی محبوب با طعم و مزه تند و لذیذ است و میتوان آن را به عنوان پیشغذا یا میانوعده سرو کرد.
هرچند که در کشور ما سمبوسه غذایی جنوبی است و پخت آن در شهرهای جنوب کشور بسیار رواج دارد، اما اصل سمبوسه به کشور هند بازمیگردد و در دسته بندی آشپزی ملل قرار میگیرد. این پیش غذا که در وعده اصلی نیز سرو میشود در بین افراد مختلف به ویژه کودکان دارای محبوبیتی ویژه است و با توجه به تنوع بالایی که دارد به راحتی میتوان آن را طبق ذائقه های گوناگون تهیه کرد. طرز تهیه سمبوسه هندی را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع سمبوسه ”دورهمی دوستانه با سمبوسه مرغ” را در بخش آشپزی مجله دلتا مطالعه کنید.
سوپ حریره؛ پیشنهاد عالی زمستانی
دستور پخت اسپاگتی با کوفته قلقلی مرغ
بورک اسفناج؛ لقمهای لذیذ از ترکیه
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
سوپ تره فرنگی از انواع سوپهای خوشمزه بین المللی است که برای سرماخوردگی و درمان بیماریهای ویروسی مفید است.
سوپ تره فرنگی یکی از انواع سوپهای متداول در دسته بندی آشپزی ملل است که به دلیل وجود محتویات بسیار مقوی و خاصیت آنتیبیوتیک تره فرنگی، علاوه بر اینکه میتواند به عنوان پیشغذای مجالس سرو شود، به منظور تقویت بدن و درمان بیماریهایی مثل سرماخوردگی جنبه درمانی نیز میتواند داشته باشد. با مجله اینترنتی دلتا و طرز تهیه سوپ تره فرنگی همراه باشید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع سوپ “طرز تهیه سوپ حریره” را در بخش آشپزی مجله دلتا مطالعه کنید.
پاستا با سس قارچ؛ غذای محبوب ایتالیایی
دستور پخت اسپاگتی با کوفته قلقلی مرغ
بورک اسفناج؛ لقمهای لذیذ از ترکیه
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
سوپ لپه بسیار مقوی است و می تواند بعنوان یک پیش غذا مورد استفاده قرار گیرد.
سوپ جزو غذاهای سبک آشپزی ایرانی است که میتوان به عنوان پیشغذا و یا میانوعده میل کرد. اگر در خانه فردی بیمار دارید میتوانید سوپ لپه لذیذ را برای وی آماده کنید زیرا بهترین غذا برای فرد بیمار است. در ادامه مطلب طرز تهیه سوپ لپه را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی بیشتر با نکات حقوقی بیشتر مطلب شرایط دوازدهگانه طلاق از طرف زن را در مجله حقوقی مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
واژه دونر در ترکی به معنای چرخنده و گردان است. در این غذا بعد از اینکه لایههای رویی گوشت سرخ شد آن را به وسیله کاتر مخصوص کباب ترکی یا چاقویی تیز برش میدهند.
ساندویچ دونر مرغ یا همان کبابترکی، یکی از ساندویچهای خوشمزه در بخش آشپزی ملل است که طرفداران زیادی در ایران دارد. این غذای لذیذ و محبوب را اکثرا با گوشت قرمز گوساله یا گوشت مرغ یا با مخلوطی از هر دو گوشت درست میکنند. به این صورت که فیلههای گوشت را به شکلی فشرده به سیخ میکشند، سیخها به صورتی عمودی به حالتی چرخان در مجاورت شعله مستقیم آتش کباب میشوند. در ادامه طرز تهیه دونر مرغ را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی بیشتر با مطالب سلامتی مطلب “تاثیر گیاهان دارویی بر سلامت قلب انسان” را در مجله سلامتی مطالعه کنید.
پاستا با سس قارچ؛ غذای محبوب ایتالیایی
طرز تهیه همبرگر گیاهی لوبیا سفید
طرز تهیه املت مکزیکی؛ املت مقوی و انرژی زا
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید