مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

تهدید به آبروریزی چه عواقبی در پی دارد؟

لازم است همه افراد بدانند که برای هرگونه ضرر و آسیبی که از جانب دیگری به آن‌ها برسد، در قانون مجازاتی تعیین شده است.

تهدید به آبروریزی

در قانون برای فردی که اقدام علیه آبروی کسی کند یا فردی را تهدید کند که احتمال خدشه به آبرویش را داشته باشد، مجازاتی در نظر گرفته شده است که بسته به نوع جرم متفاوت بوده و تنها لازم است فردی که مورد تهدید واقع شد موضوع را اعلام و پیگری کند و از شکایت خود صرف نظر نکند. در این نوشتار از مجله دلتا به بررسی مجازات تهدید به آبروریزی می‌پردازیم.

مجازات تهدید به آبروریزی

جرم تهدید در هر شرایطی می‌تواند پیگیری شود. در صورت مزاحمت‌های پی‌در‌پی و داشتن شواهد فراوان؛ که این شواهد می‌تواند در تهدیدهای حضوری به استشهاد محلی یا فردی منجر شود و در تهدیدهایی که در فضای مجازی اتفاق می‌افتند هر نوع پیام، عکس و فایل صوتی که بتوان با استناد بر آن به علم قاضی کمک کرد تا بتواند با سایر شواهد اقدام به بررسی موضوع کند، ممکن است نوعی وسیله برای اثبات تهدید به حساب بیاد.

( برای مشاوره حقوقی در خصوص تهدید از طریق بخش پرسش و پاسخ حقوقی مجله دلتا با ما در ارتباط باشید.)

همانند سایر جرایم تهدید، این مورد نیز می‌تواند با توجه به نوع و چگونگی آن حبس و مجازات شلاق را در پی داشته باشد که تا ۷۴ ضربه شلاق و تا دو سال حبس متغیر خواهد بود، همچنین پس از اثبات تهدید و اعمال مجازات می‌توان از فرد تهدید کننده به جرم هتک حرمت نیز در مراجع قانونی شکایت داشت.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر جرم تهدید به انتشار عکس خصوصی افراد را در مجله حقوقی دلتا مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

چگونه از مجرد بودن خواستگار خود مطمئن شویم؟

موارد صدور چک سفید امضا

هر فرد تا چه میزان از اموالش را می‌تواند وصیت کند؟

نکاتی که باید درباره چک تخلیه بدانید!

برای جلوگیری از کلاهبرداری در واریز پول چه باید کرد؟

 

با مجله حقوقی دلتا همراه باشید

وضعیت ارث زن در صورت فوت شوهر

بر اساس قانون مدنی، سهم زن از ارث شوهرش در صورتی که مرد فرزندی داشته باشد یا نداشته باشد، متفاوت است.

سهم ارث زن از شوهر

یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که در رابطه با تقسیم ارث وجود دارد آن است که سهم هریک از ورثه چقدر است. میزان سهم هر کدام از ورثه در قانون مدنی مشخص شده است؛ از جمله سهم الارث زن از شوهرش. در این نوشتار از مجله دلتا به بررسی سهم ارث زن از شوهر می‌پردازیم.

ارث زن از شوهر

در ماده ۸۶۴ قانون مدنی چنین مقرر شده است: از جمله اشخاصی که به موجب سبب ارث می‌برند هر یک از زوجین است که در حین فوت دیگری زنده باشند. بنابر این ماده، زن از همسر خود ارث می‌برد، اما نکته مهمی که در خصوص ارث زن از شوهر وجود دارد آن است که تنها در صورتی زن از همسر خود ارث می‌برد که عقد دائم کرده باشند. چرا که بر اساس ماده ۹۴۰ قانون مدنی، زوجینی که ازدواج آن‌ها دائمی باشد، از یکدیگر ارث می‌برند.

ارث در صورت داشتن فرزند

بر اساس قانون مدنی، در صورتی که مرد فرزند داشته باشد، سهم ارث زن یک هشتم است. نکته مهمی که در این رابطه وجود دارد آن است که سابقا، زنان تنها می‌توانستند از اموال منقول ارث ببرند و از اموال غیر منقول شوهر خود ارثی به آن‌ها تعلق نمی‌گرفت، اما به موجب قانون جدید، زنان هم از اموال منقول ارث می‌برند و هم از اموال غیرمنقول.

(برای مشاوره حقوقی در خصوص ارث از طریق بخش پرسش و پاسخ حقوقی مجله دلتا با ما در ارتباط باشید.)

سهم ارث زن از شوهر

ارث در صورت نداشتن فرزند

ارث در صورت نداشتن فرزند بیشتر است. در صورتی که مرد فوت کند در حالی که فرزندی نداشته باشد، ارث همسر او یک چهارم است. در صورتی که مردی چند زن داشته باشد، سهمی که به زوجه تعلق می‌گیرد را بین آن‌ها تقسیم می‌کنند. به عنوان مثال، در صورتی که مرد متوفی دو زن داشته باشد و فرزند هم داشته باشد، سهم زوجه او به دلیل اینکه مرد فرزند داشته است، یک هشتم خواهد بود که این یک هشتم را بین دو زن به طور مساوی تقسیم می‌کنند.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر نوه در چه شرایطی ارث می‌برد؟ را در مجله حقوقی دلتا مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

نوه در چه شرایطی ارث می‌برد؟

نفقه از چه زمانی به زن تعلق می‌گیرد؟

دیه تصادفات رانندگی را چگونه بگیریم؟

از کلاهبرداری پانزی چه می‌دانید؟

هشدار؛ سایت‌های همسریابی مجوز قانونی ندارند!

 

با مجله حقوقی دلتا همراه باشید

آش گندم؛ مقوی و پرخاصیت

آش گندم یکی از انواع آش‌های سنتی و قدیمی ایرانی است که مانند دیگر آش‌های سنتی ایران حاوی سبزیجات معطر و انواع حبوبات است.

آش گندم

آش گندم غذایی ساده و سبک است که بیشتر به عنوان عصرانه یا پیش غذا سرو می‌شود اما می‌توانید به عنوان غذای اصلی هم سرو کنید. این آش خوشمزه به دلیل دارا بودن گندم و حبوبات مختلف، مقوی و غذای مفیدی برای رشد کودکان و نوجوانان است. در ادامه طرز تهیه آش گندم را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه آش گندم

مواد لازم

  • پیاز: ۲ عدد
  • سیر: ۱۰ حبه
  • نخود: ۲۵۰ گرم
  • لوبیا چیتی: ۲۵۰ گرم
  • گندم پوست کنده: ۴۰۰ گرم
  • سبزی آش: یک کیلوگرم
  • نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری
  • کشک: به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه آش گندم

  • لوبیا چیتی و نخود را از شب قبل خیس و چند بار آب آن را عوض کنید. این کار برای این است که نفخ حبوبات از بین برود و بهتر پخته شوند.
  • در قابلمه‌ای گندم را بشویید و بگذارید با حبوبات خیس خورده شده، بپزد و نرم شود.
  • سیر و پیاز را ریز خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس فلفل و زردچوبه را به آن‌ها افزوده و تفت دهید تا به خورد هم بروند.
  • پس از اینکه حبوبات خوب پخته شدند، سبزی آش را با پیاز داغ و سیر داغ به آش بیفزایید.
  •  سبزی آش شامل جعفری، تره، گشنیز و اسفناج است. اگر اسفناج در دسترس نبود، از برگ چغندر استفاده کنید.
  • شعله را کم کنید تا آش جا بیفتد و غلیظ شود. در صورت تمایل می‌توانید در انتهای پخت مقداری کشک به آش اضافه کنید.
  •  نمک آش را در انتها اندازه کنید. چون کشک نمک دارد و ممکن است آش شور شود.
  •  آش گندم گوشت ندارد. ولی می‌توانید با گوشت چرخ کرده، کوفته قلقلی درست کرده و با آن سرو کنید.
  • وقتی آش جا افتاد و آماده شد، آن را در ظرف کشیده و با کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ تزیین کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با روستای وردیج، “ارواح سنگی در تهران” را در مجله دلتا مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

دستور پخت کشک کدو

دلمه بادمجان تبریزی؛ خوش‌طعم و رنگ پاییزی

پیتزا سوسیس و قارچ؛ فست‌فود نوستالژیک

طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی

طرز تهیه املت مکزیکی؛ املت مقوی و انرژی ‌زا

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

خوراک بادمجان و قارچ

گاهی می‌شود با کم‌ترین و ارزان‌ترین مواد اولیه هم خوشمزه‌ترین غذاها را پخت، مخصوصا وقتی بادمجان و قارچ مواد اولیه غذا را تشکیل بدهند.

خوراک بادمجان و قارچ

خوراک بادمجان با قارچ یکی از خوشمزه‌ترین و راحت‌ترین غذاهای آشپزی ایرانی است، که طرفدارهای خیلی زیادی دارد. تهیه خوراک بادمجان و قارچ به‌دلیل داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی می‌تواند برای بدن شما بسیار مفید باشد با این حال بسیاری از مردم ایران آن را به صورت سرخ کرده میل می‌کنند که با توجه به حجم روغن مصرف شده برای سرخ کردن هر تکه بادمجان می‌توان گفت، بادمجان سرخ شده به مانند سمی در بدن است. اما مصرف کبابی آن یک راه مصرف به صورت ایده آل است. همراه کردن قارچ به آن نیز می تواند اثر بخشی آن را چندین برابر کند. در ادامه طرز تهیه خوراک بادمجان و قارچ را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه خوراک بادمجان و قارچ

مواد لازم

  • بادمجان: با توجه به تعداد نفرات
  • قارچ: ۶۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای‌: ۱ عدد
  • فلفل سبز تند: ۲ عدد
  • پیاز: ۱عدد متوسط
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • ادویه: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • پودر سیر: به مقدار لازم
  • آویشن: به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک بادمجان و قارچ

  • ابتدا بادمجان را روی شعله پخش کن یا هر وسیله دیگری که در آشپزخانه خود دارید کباب کنید و پوست آن را بکنید.
  • فلفل دلمه‌ای، فلفل سبز تند یا چیلی و پیاز را ریز ریز کنید.
  • پیازها را سرخ کنید.
  • فلفل دلمه‌ای و فلفل سبز را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
  • قارچ خرد شده را به مواد اضافه کنید و مجدد تفت دهید.
  • سیر، فلفل و سایر ادویه جات را اضافه کنید.
  • بادمجان‌های پوست کنده را به دیگر مواد اضافه نمایید و اجازه دهید با مواد تفت بخورد.
  • در انتها گوجه از قبل سرخ شده و یا رب گوجه را نیز به آن اضافه کنید. اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه مواد خوب مخلوط شوند.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع خوراک  “طرز تهیه خوراک بره”  را در مجله آشپزی مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه ماهی شکم‌پر

دستور پخت قیمه اسفناج

دستور پخت آبگوشت قرمه

طرز تهیه دلمه به

آبگوشت بامیه؛ غذای لذیذ و مقوی ایلام

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

پاستا پستو با سس مخصوص

پاستا پنه با سس پستو، نوعی فست فود خوشمزه و پرانرژی است که به سادگی و در کوتاه‌ترین زمان ممکن تهیه شده و به دلیل انرژی بالایی که دارد مصرف آن به کودکان و ورزشکاران نیز توصیه می‌شود.

پاستا پستو

پاستا پستو یکی از غذاهای خوشمزه و سالم آشپزی ملل است که با سس مخصوص سبز رنگی به همین نام درست می‌شود. سس پستوی اصیل با دانه‌های کاج درست می‌شود. ولی این دانه‌ها چون همیشه در دسترس نیست، آن را با بادام درست می‌کنند. البته بنا به سلیقه می‌توان بادام هندی یا پسته را جایگزین بادام کرد. در ادامه طرز تهیه پاستا پستو را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه پاستا پستو

مواد لازم

  • پاستا: یک پیمانه
  • آب: ۴ پیمانه
  • نمک: یک سوم قاشق چای‌خوری
  • پنیر پارمزان: به میزان لازم

سس پستو

مواد لازم تهیه سس پستو

  • بادام خام: ۱/۸ پیمانه
  • برگ ریحان تازه: یک پیمانه
  • سیر: یک حبه
  • روغن زیتون: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه پاستا پستو و سس پستو

  • تابه‌ای را روی شعله بگذارید تا داغ شود. بادام‌ها را در آن ریخته و تفت بدهید. آن‌ را مرتب هم بزنید تا نسوزد. پس از بو دادن بادام‌ها، آن‌ را کنار بگذارید تا خنک شود.
  • سپس بادام‌ها را در غذاساز بریزید تا خرد شود.
  • یک پیمانه برگ ریحان، یک حبه سیر و مقداری نمک و فلفل به بادام خرد شده اضافه کنید.
  • تمام مواد را با هم در غذاساز مخلوط کنید و به تدریج روغن زیتون را بیفزایید.
  • پس از اینکه سس آماده شد، آن را بچشید و نمک و فلفل را بنا به ذائقه خود اندازه کنید.
  • برای اینکه سس پستو رنگ سبزش را حفظ کند، چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید.
  • سس پستو را می‌توانید تا ۵ روز در ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.
  • برای تهیه پاستا پستو از هر نوع پاستای فرمی می‌توانید استفاده کنید.
  • ۴ پیمانه آب را با مقداری نمک در قابلمه بریزید تا جوش بیاید. پس از جوش آمدن پاستا را در آن بریزید تا پخته شود. سپس آن را آبکش کنید.
  • پاستای آبکش شده را در ظرف سس پستو ریخته و با آن مخلوط کنید.
  • پاستا پستو را در ظرف سرو بریزید و برای اینکه طعم آن بهتر شود، روی پاستا پنیر پارمزان بپاشید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع پاستا “پاستا آلفردو؛ لذیذ و اشتهاآور” را در مجله آشپزی مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

آش گندم؛ مقوی و پرخاصیت

فیله مرغ با سس سیر

پیتزا سوسیس و قارچ؛ فست‌فود نوستالژیک

طرز تهیه خورشت مرغ مکزیکی

طرز تهیه املت مکزیکی؛ املت مقوی و انرژی ‌زا

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید