کدو از سبزیجاتی است که سرشار از انواع ویتامینها است و علاوه بر خاصیت غذایی، فواید درمانی نیز به آن تعلق گرفته است.
از جمله خورشتهایی که با پرخاصیتترین مواد غذایی و با طعم، رنگ و بوی عالی پخته میشود، میتوان به خورشت کدو با مرغ اشاره کرد. این خورشت دو ماده غذایی از گروه ویتامین و سبزیجات دارد که سرشار از مواد مغذی بوده و برای غذای اصلی انتخابی عالی است. در ادامه طرز تهیه خورشت مرغ و کدو را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با پخت انواع خوراک مطلب “خوراک شوید و باقالی؛ خوشمزه شمالی” را در مجله دلتا مطالعه کنید.
کوکو اسفناج؛ لقمه مقوی و خوشمزه
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
ترکیب این مواد مختلف برای طبخ و آماده سازی این سوپ خوشمزه و پرطرفدار بسیار عالی و باب سلیقه اکثر افراد خواهد بود. از این رو می توانید این پیش غذای ساده و راحت را در فصل پاییز و زمستان طبخ و سرو نمایید و از طعم عالی آن لذت ببرید.
سوپ میتواند سادهترین پیشغذا آشپزی ملل باشد؛ معجون گرمی که با ترکیب سبزیجات و حتی گوشت آماده میشود و طعم خوبش را هم مدیون همین ترکیب نسبتا شلوغ و متنوع است. با این وجود وقتی به کشورهای مختلف سفر میکنید، طعم متفاوت این معجونهای گرم توجهتان را جلب میکند. در ادامه طرز تهیه سوپ سیب زمینی را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: مطلب “سوپ تره فرنگی؛ دشمن سرماخوردگی” را در مجله آشپزی مطالعه کنید.
پاستا با سس قارچ؛ غذای محبوب ایتالیایی
طرز تهیه همبرگر گیاهی لوبیا سفید
طرز تهیه املت مکزیکی؛ املت مقوی و انرژی زا
بورک اسفناج؛ لقمهای لذیذ از ترکیه
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
مرغ خامهای غذایی ایتالیایی است که به راحتی با سینهمرغ و قارچ آماده میشود. میتوانید با نان باگت به صورت ساندویچ نیز آن را سرو کنید.
مرغ جز گوشتهای سفید است در نتیجه خوردن آن برای بدن بسیار مفید است. و آشپزها از این گوشت برای پخت انواع غذاها استفاده میکنند. شما میتوانید فقط با استفاده از مرغ و چند ماده افزودنی مانند ادویهها یک غذای کامل و خوشمزه درست کنید. مرغ خامه ای یکی از انواع خوراکهایی است که با استفاده از مرغ تهیه میشود و به عنوان غذای اصلی بسیار محبوب است. در ادامه طرز تهیه مرغ خامه ای را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع دستور پخت غذاهای خوشمزه مطلب “طرز تهیه کتلت میگو” را در مجله آشپزی دلتا مطالعه کنید.
پاستا با سس قارچ؛ غذای محبوب ایتالیایی
طرز تهیه همبرگر گیاهی لوبیا سفید
طرز تهیه املت مکزیکی؛ املت مقوی و انرژی زا
بورک اسفناج؛ لقمهای لذیذ از ترکیه
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید