اگر کمی سیب ترش و آلبالو بیهسته دارید با ما همراه شوید و خودتان را برای چشیدن یک غذای ساده ایرانی آماده کنید.
خورشت سیب آلبالو در شهرهای استان سمنان به خصوص شاهرود طبخ میشود. این غذای ساده میتواند کاملا گیاهی باشد. البته گاهی هم با مرغ و گوشت درست میشود اما کم نیستند کسانی که ترجیح میدهند این غذای تابستانی را بدون گوشت امتحان کنند. در ادامه طرز تهیه خورشت سیب و آلبالو را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذا با آلبالو مطلب “آلبالو پلو با گوشت قلقلی” را در مجله آشپزی مطالعه کنید.
ته چین تن ماهی؛ غذای متفاوت و آسان
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
پای گوشت و سیب زمینی خوشمزه، با خمیر عالی و خوشمزه ای که نه خرد شده و نه به ظرف می چسبد، یکی از ایده آل های شیک و مجلسی است.
پای گوشت و سیبزمینی یک انتخاب ساده اما مدرن است که در کمال سادگی میتوانید آن را به عنوان یک فینگرفود یا حتی غذای اصلی در مهمانیهایتان سرو کنید. مهمترین نکته برای طرز تهیه پای، چه در شیرینیپزی چه برای غذا، طرز تهیه خمیر آن است که حسابی ترد و نرم شود. در این دستورالعمل طرز تهیه خمیر پای را با تمام نکاتش در اختیارتان قرار میدهیم. کافیست مرحله به مرحله پیش بروید تا خمیر پای را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه پای گوشت و سیبزمینی را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: در ادامه مطلب “سیب زمینی اسپایسی تنوری با سس سیر” را در مجله آشپزی دلتا مطالعه کنید.
پاستا با سس قارچ؛ غذای محبوب ایتالیایی
دونر مرغ؛ کبابی لذیذ از خیابانهای ترکیه
فلفل شکم پر با انواع پنیر؛ بمب ایتالیایی خوشمزه
برگر بادمجان و پنیر، کبابی و خوشمزه
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
اگر یک حبه سیر در مواد شامی کباب رنده کنید طعم کتلت بسیار لذیذ میشود. اضافه کردن مقداری سبزی خشک مثل مرزه، ترخون یا جعفری هم ایده خوبی است.
کتلت یا شامی کباب را معمولا با یک دستور پخت واحد درست میکنند و برخی از مواد آن را در مناطق مختلف ایران کم و زیاد میکنند، مثلا با گوشت چرخ کرده قرمز با گوشت بوقلمون یا مرغ درست میکنند. اما در هر صورت کتلت یا شامی کباب به عنوان یک غذای اصلی سریع و ساده بسیار لذیذ و پرطرفدار است. طرز تهیه کتلت ترد را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع دستور پخت شامی و کتلت “شامی لپه با مرغ” را در مجله آشپزی دلتا مطالعه کنید.
کوکو اسفناج؛ لقمه مقوی و خوشمزه
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
خورشت بِه یا همان خورشت معروف به آلو یکی از خورشتهای پاییزی و معروف ایرانی است که در گذشته با نام قلیه به یا قرومه به شناخته میشده است.
خورشت قلیه سیب و به از کتاب آشپزی ایرانی دوره صفوی که یکی از قدیمیترین متون مکتوب آشپزی در ایران است گرفته شده، این قلیه در گذشته با کوفته ریزه و لپه هم درست میشده است و برای چاشنی آن آبغوره مورد مصرف قرار میگرفت. در ادامه طرز تهیه قلیه سیب و به را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع خورشت ایرانی، مطلب “طرز تهیه شش انداز بادمجان” را در مجله آشپزی مطالعه کنید.
فلفل شکم پر با انواع پنیر؛ بمب ایتالیایی خوشمزه
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
در این غذا از روغن کمی استفاده میشود به همین دلیل به عنوان یک غذای سالم شناخته شده است.
مرغ تنوری یک غذای اصلی خوشمزه و مورد علاقه کودکان و نوجوانان است. این غذا به دلیل شکل ظاهری که دارد اشتهای بچهها را میتواند تحریک کند و آنها را به خوردن غذا تشویق کند. خود این خوراک به دلیل اینکه دارای ظاهری عالی و اشتهاآور است احتیاج به تزئینهای سخت و مشکل ندارد و با کمی مواد اولیه غذا میتوانید آن را تزئین کنید. در ادامه طرز تهیه مرغ تنوری را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی بیشتر با آشپزی با مرغ مطلب “دونر مرغ؛ کبابی لذیذ از دل خیابانهای ترکیه” را در مجله آشپزی مطالعه کنید.
کوکو اسفناج؛ لقمه مقوی و خوشمزه
قلیه سیب و به؛ آشپزی به سبک دوره صفوی
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید