اشکنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل میشود. این غذا تاریخچهای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان طبخ شده است.
این غذا که در دسته بندی آشپزی ایرانی قرار میگیرد یکی دیگر از غذاهای سنتی استان قم است. اشکنه انواع مختلفی دارد مانند اشکنه تخم مرغ، گوجه، پیاز و …. در ادامه طرز تهیه اشکنه سیب زمینی را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: مطلب طرز تهیه کیک مرغ را در مجله آشپزی مطالعه کنید.
کوکو اسفناج؛ لقمه مقوی و خوشمزه
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
توپهای ترد و خوشمزهای که در روغن سرخ و به نام فلافل معروف شده است، یکی از فستفودهای پرطرفدار در دنیا است.
فلافل از واژه Filfil با دو معنی «فلفل» و «پفکی» آمده است. ماده اصلی این غذا نخود است و با ادویه و سبزیجات معطر مزهدار میشود. از آنجا که فلافل یک غذای محبوب در آشپزی ملل است، باعث پیدایش فلافل ایرانی شده که البته تفاوت چندانی هم با فلافل اصیل لبنانی ندارد. شاید شما نیز دوست داشته باشید طرز تهیه فلافل لبنانی را یاد بگیرید. با بخش آشپزی مجله دلتا همراه باشید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با خواص نخود “نخود، ارزان و پرخاصیت” را در مجله سلامت دلتا مطالعه کنید.
طرز تهیه همبرگر گیاهی لوبیا سفید
پیتزا مخلوط؛ لذیذ ایتالیایی را به خانه بیاورید!
بورک اسفناج؛ لقمهای لذیذ از ترکیه
طرز تهیه گراتن سیب زمینی و سوسیس
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
آلبالو پلو از غذاهای چشمنواز و پرطرفدار ایرانی است که اغلب برای پذیرایی در مهمانیها پخته میشود.
آلبالو پلو این غذای اصلی را میتوان بر اساس سلیقه با گوشت چرخ کرده یا مرغ تهیه کرد که هر دو بسیار لذیذ است. در این غذا طعم ترش آلبالوی تازه با اضافه شدن شکر به ملس تبدیل و در کنار زعفران و گوشت به برنج اضافه میشود و نتیجه همانطور که انتظار دارید غذایی با رنگ و طعم بینظیر خواهد بود. مجله دلتا را با طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی ورق بزنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع پلو “طرز تهیه پلو مراکشی” را در مجله آشپزی مطالعه کنید.
ته چین تن ماهی؛ غذای متفاوت و آسان
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
خورشت کرفس یکی از خورشت های اصیل ایرانی است که در سراسر ایران طرفداران بسیاری دارد.
خورشت کرفس یکی از غذاهای اصیل ایرانی است و به دلیل فیبر بالایی که دارد، یک غذای اصلی مفید محسوب میشود. اگر دستور پخت خورشت کرفس به درستی رعایت شود و غذا خوب جا بیفتد، به یکی از خوشمزهترین خورشتها تبدیل میشود. خورشت کرفس را میتوان هم با مرغ و هم با گوشت تهیه کرد. بخش آشپزی مجله دلتا را با طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی دنبال کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع خورشت “طرز تهیه شش انداز بادمجان” را در مجله آشپزی مطالعه کنید.
آبگوشت بامیه؛ غذای لذیذ و مقوی ایلام
طرز تهیه ماهی سالمون با عدس و تره فرنگی
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
میگو یکی از غذاهای دریایی بسیار خوشمزه است، که با روشهای مختلفی درست میشود.
برای تهیه میگو زعفرانی بهتر است که از قارچ هم استفاده کنید. قارچ طبیعتی سرد دارد و به شما کمک میکند که بتوانید اثرات گرم زعفران که چاشنی مهم میگو زعفرانی است را تعدیل بخشد. از طرفی خود میگو نیز طبیعتی گرم دارد بنابراین احساس میشود که استفاده از قارچ در تهیه میگو زعفرانی هم به طعم آن کمک میکند و هم به تعادل سردی و گرمی میانجامد. در این مطلب از مجله دلتا با طرز تهیه خوراک میگو زعفرانی با ما همراه باشید.
زعفران یکی از عنصرهای تشکیل دهنده خوراک میگو زعفرانی به عنوان یک غذای اصلی است.
برای مرحله اول نیاز به ده دقیقه زمان دارید. ابتدا کره را در تابه میاندازیم و روی اجاق قرار میدهیم کره را آب میکنیم و قارچ و شکر قهوهای را به آن اضافه میکنیم تا با هم مخلوط شوند. باید رنگ قارچ قهوهای شود. همانطور که گفتیم این مرحله ده دقیقه طول میکشد. روی شعله دیگر اجاق، باید یک قابلمه را به میزان مورد نیاز آب کنید و سیب زمینیها را داخل آن بیندازید و بگذارید حدود سه دقیقه جوش بخورد. بعد از سه دقیقه زیر اجاق را خاموش کنید.
در ادامه باید میگوها را در ظرفی بریزید و پیازها را به آن اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ میگو به صورتی تمایل پیدا کند. بعد از این میتوانید خامه ترش، فلفل قرمز و زعفران را به آن اضافه کنید. بعد از اضافه کردن این موارد کمی مواد را به هم میزنید و صبر میکنید که کمی جوش بخورد و داخل میگوها خوب پخته شود.
پس از جوش خوردن، ادویهجات را باید به خوراک میگو زعفرانی اضافه کنید تا بتوانید طعم واقعی آن را ببینید.
بعد از اینکه این مراحل طی شدند میتوانید پنیر پارمسان و ریحان خرد شده و میگوها را هر کدام جداگانه در ظرف بکشید و به دلخواه با سبزیجات و ترشیجات و زیتون تزیین کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طبخ نوع دیگری از میگو مطلب “میگو سیخی، حتما امتحان کنید” را در مجله آشپزی مطالعه کنید.
پاستا با سس قارچ؛ غذای محبوب ایتالیایی
دونر مرغ؛ کبابی لذیذ از خیابانهای ترکیه
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید